ICSI 2021 🐣
-
Cześć, zapraszam wszystkich którzy przymierzają się do ICSI w najbliższym czasie , do dzielenie się informacjami i doświadczeniami 😊
Jestem na etapie szukania takiego wsparcia -> zachęcam do dzielenia się pomocą 😊
O sobie :
✓ starania od 2018 r
✓ w lutym 2020 r potwierdzona azoospermia u mojego męża ( przyczyna - mutacja genu Cftr niedrożne nasieniowody )
✓ grudzień 2020 r biopsja mTese w Novum Warszawa
Mamy plemniki 💪💪💪
✓ obecnie : mamy do wyboru skorzystanie z dalszej diagnostyki i leczenie operacyjne udrażnianie nasieniowodów / ICSI coraz bardziej skłaniamy się właśnie ku ICSI
Czekam też na wynik swojego badania genetyczego mutacji genu CFTR mam go dostać pod koniec lutego / marzec
Gdyby nie ten czas oczekiwania pewnie ruszylibyśmy wcześniej z całą procedura 😊 -
kręcona wrote:Cześć, zapraszam wszystkich którzy przymierzają się do ICSI w najbliższym czasie , do dzielenie się informacjami i doświadczeniami 😊
Jestem na etapie szukania takiego wsparcia -> zachęcam do dzielenia się pomocą 😊
O sobie :
✓ starania od 2018 r
✓ w lutym 2020 r potwierdzona azoospermia u mojego męża ( przyczyna - mutacja genu Cftr niedrożne nasieniowody )
✓ grudzień 2020 r biopsja mTese w Novum Warszawa
Mamy plemniki 💪💪💪
✓ obecnie : mamy do wyboru skorzystanie z dalszej diagnostyki i leczenie operacyjne udrażnianie nasieniowodów / ICSI coraz bardziej skłaniamy się właśnie ku ICSI
Czekam też na wynik swojego badania genetyczego mutacji genu CFTR mam go dostać pod koniec lutego / marzec
Gdyby nie ten czas oczekiwania pewnie ruszylibyśmy wcześniej z całą procedura 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2021, 17:36
-