X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

In Vitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ania2468 Nowa

Wysłany: 24 marca 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem z mężem prawie rok po ślubie. Mój mąż ma bardzo małą liczbę plemników przez co nie możemy mieć dzieci. Razem postanowiliśmy poddać się In Vitro, wiem, może niektórzy mają do tej metody różne zdania ale dla nas to jest szansa.
    Chciała bym się dowiedzieć czy ktoś z was poddał się In Vitro?
    Ile trwa to wszystko?
    Proszę Was Kochani bardzo o odpowiedź.
    Buziaki, pozdrawiam ;)

Ania2468
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu jest wątek IVF tam na pewno dowiesz sie bardzo dużo.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedyne 5556stron:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ivf,60,5556.html

sylwia80, Asia_88, Bardolka, Klara Wysocka lubią tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ