X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną in vitro oczekiwanie po transferze
Odpowiedz

in vitro oczekiwanie po transferze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • izabela25 Nowa

Wysłany: 12 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane jestem wlasnie po podejsciu do in vitro we wtorek milam juz transfer bardzo sie ddenerwuje ciagle nie moge ptzestac myslec czy wszytsko sie uda mialamm podany jeden zarodek w 3 dobie pobolewaja mnie piersi rana czuje sie jak bym miala lekko goraczke pozniejjuz przechodzi jakie byly wasze objawy
    dosytalam lutenine 2 razy dziennie tez tak mialyscie ?

kochane pisze ten pamietnik z mysla o dziecku nasze strania zaczely sie 2 lata temu i w czerwcu super wiadomosc test pozywtywny wizyta u lekarza i stwierdzona ciaza pozamacziczna wielki strach i zal totalna zalamka szpital - operacja -kuracja- dochoddzenie do siebie ... iza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu masz cały temat o invitro https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ivf,60,493.html

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ