X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną in vitro oczekiwanie po transferze
Odpowiedz

in vitro oczekiwanie po transferze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • izabela25 Nowa

Wysłany: 12 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane jestem wlasnie po podejsciu do in vitro we wtorek milam juz transfer bardzo sie ddenerwuje ciagle nie moge ptzestac myslec czy wszytsko sie uda mialamm podany jeden zarodek w 3 dobie pobolewaja mnie piersi rana czuje sie jak bym miala lekko goraczke pozniejjuz przechodzi jakie byly wasze objawy
    dosytalam lutenine 2 razy dziennie tez tak mialyscie ?

kochane pisze ten pamietnik z mysla o dziecku nasze strania zaczely sie 2 lata temu i w czerwcu super wiadomosc test pozywtywny wizyta u lekarza i stwierdzona ciaza pozamacziczna wielki strach i zal totalna zalamka szpital - operacja -kuracja- dochoddzenie do siebie ... iza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu masz cały temat o invitro https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ivf,60,493.html

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ