Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro pierwsze
Odpowiedz

In vitro pierwsze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sylwia1995 Nowa

Wysłany: 14 marca, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Transfer był 26 lutego 5 dniowy zamrożony zarodek
    Beta robiona 4 marca 5,78 , następne 6 marzec 17 78 , 9 marzec 57,46 I 13 marca 133,77. Co myślicie na ten temat

• Nessie Autorytet

Wysłany: 14 marca, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, trochę późna implantacja, ale przyrosty są w miarę w normie więc na chwilę obecną zachowaj spokój, i daj mu się rozwijać 😉
    Ten przyrost ostatni jest delikatnie poniżej normy, dlatego skontroluj ją ponownie za kilka dni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca, 12:06

👩🏻 35 +
    Mięśniaki, endometrioza III/ IV stopnia, niedoczynność tarczycy
    675 w PAI-1, C677T w MTHFR - hetero
    Niska ferrytyna
    Kariotypy OK ✅
    FraX OK ✅
    AMH 1,5 (10.24) -> 0,3 (01.25) -> 0,7 (03.25) -> 0,4 (06.25) -> 1,2 (09.25) -> 0,4 (01.26) -> 1,1 (03.26)

👨🏻zdrowy ✅
    Starania od 2022 roku

1 IVF
    2024 ->1 MII, degradacja, 0❄️

2 IVF
    2025 ->1❄️ FET -> 8t 💔

VIII -> biopsja endometrium -> zapalenie -> antybiotyk
    XI -> histeroskopia (adenomioza, zapalenie) -> antybiotyk

3 IVF
    Il 2026 -> 2 x MI, degradacja, 0 ❄️

Decyzja o AK
    Wyciszenie endometriozy?
  • Sylwia1995 Nowa

Wysłany: 14 marca, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nessie wrote:
    Hmm, trochę późna implantacja, ale przyrosty są w miarę w normie więc na chwilę obecną zachowaj spokój, i daj mu się rozwijać 😉
    Ten przyrost ostatni jest delikatnie poniżej normy, dlatego skontroluj ją ponownie za kilka dni.
    W poniedziałek mam kolejną bete , pisałam już na różnych forach to ostatni przyrost pisali że jest bardzo bardzo słaby, człowiek już wariuje

• Nessie Autorytet

Wysłany: 14 marca, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest słabszy, nie napisałabym że bardzo słaby. Słyszałam różne historie, więc różnie może być.
    Wiem, że ciężko zachować spokój w takiej sytuacji i pewnie bardzo Cię to martwi, ale radzę się nie nakręcać, bo to na pewno nie pomoże. Dlatego wyloguj się na moment z forum i przestań czytać cokolwiek na ten temat. Znam wiele przypadków że bety były idealne, a nastąpiło poronienie, jak również i takie że się udało mimo słabej implantacji na początku.
    Trzymam kciuki żeby się udało ✊🍀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca, 12:17

Sylwia1995 lubi tę wiadomość

👩🏻 35 +
    Mięśniaki, endometrioza III/ IV stopnia, niedoczynność tarczycy
    675 w PAI-1, C677T w MTHFR - hetero
    Niska ferrytyna
    Kariotypy OK ✅
    FraX OK ✅
    AMH 1,5 (10.24) -> 0,3 (01.25) -> 0,7 (03.25) -> 0,4 (06.25) -> 1,2 (09.25) -> 0,4 (01.26) -> 1,1 (03.26)

👨🏻zdrowy ✅
    Starania od 2022 roku

1 IVF
    2024 ->1 MII, degradacja, 0❄️

2 IVF
    2025 ->1❄️ FET -> 8t 💔

VIII -> biopsja endometrium -> zapalenie -> antybiotyk
    XI -> histeroskopia (adenomioza, zapalenie) -> antybiotyk

3 IVF
    Il 2026 -> 2 x MI, degradacja, 0 ❄️

Decyzja o AK
    Wyciszenie endometriozy?
  • Sylwia1995 Nowa

Wysłany: 16 marca, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsza beta 264,13

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ