X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro pierwsze
Odpowiedz

In vitro pierwsze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sylwia1995 Nowa

Wysłany: 14 marca, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Transfer był 26 lutego 5 dniowy zamrożony zarodek
    Beta robiona 4 marca 5,78 , następne 6 marzec 17 78 , 9 marzec 57,46 I 13 marca 133,77. Co myślicie na ten temat

• Nessie Autorytet

Wysłany: 14 marca, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, trochę późna implantacja, ale przyrosty są w miarę w normie więc na chwilę obecną zachowaj spokój, i daj mu się rozwijać 😉
    Ten przyrost ostatni jest delikatnie poniżej normy, dlatego skontroluj ją ponownie za kilka dni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca, 12:06

👩🏻 35 +
    Mięśniaki, endometrioza III/ IV stopnia, niedoczynność tarczycy
    675 w PAI-1, C677T w MTHFR - hetero
    Niska ferrytyna
    Kariotypy OK ✅
    FraX OK ✅
    AMH 1,5 (10.24) -> 0,3 (01.25) -> 0,7 (03.25) -> 0,4 (06.25) -> 1,2 (09.25) -> 0,4 (01.26) -> 1,1 (03.26)

👨🏻zdrowy ✅
    Starania od 2022 roku

1 IVF
    2024 ->1 MII, degradacja, 0❄️

2 IVF
    2025 ->1❄️ FET -> 8t 💔

VIII -> biopsja endometrium -> zapalenie -> antybiotyk
    XI -> histeroskopia (adenomioza, zapalenie) -> antybiotyk

3 IVF
    Il 2026 -> 2 x MI, degradacja, 0 ❄️

Decyzja o AK
    Wyciszenie endometriozy?
  • Sylwia1995 Nowa

Wysłany: 14 marca, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nessie wrote:
    Hmm, trochę późna implantacja, ale przyrosty są w miarę w normie więc na chwilę obecną zachowaj spokój, i daj mu się rozwijać 😉
    Ten przyrost ostatni jest delikatnie poniżej normy, dlatego skontroluj ją ponownie za kilka dni.
    W poniedziałek mam kolejną bete , pisałam już na różnych forach to ostatni przyrost pisali że jest bardzo bardzo słaby, człowiek już wariuje

• Nessie Autorytet

Wysłany: 14 marca, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest słabszy, nie napisałabym że bardzo słaby. Słyszałam różne historie, więc różnie może być.
    Wiem, że ciężko zachować spokój w takiej sytuacji i pewnie bardzo Cię to martwi, ale radzę się nie nakręcać, bo to na pewno nie pomoże. Dlatego wyloguj się na moment z forum i przestań czytać cokolwiek na ten temat. Znam wiele przypadków że bety były idealne, a nastąpiło poronienie, jak również i takie że się udało mimo słabej implantacji na początku.
    Trzymam kciuki żeby się udało ✊🍀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca, 12:17

Sylwia1995 lubi tę wiadomość

👩🏻 35 +
    Mięśniaki, endometrioza III/ IV stopnia, niedoczynność tarczycy
    675 w PAI-1, C677T w MTHFR - hetero
    Niska ferrytyna
    Kariotypy OK ✅
    FraX OK ✅
    AMH 1,5 (10.24) -> 0,3 (01.25) -> 0,7 (03.25) -> 0,4 (06.25) -> 1,2 (09.25) -> 0,4 (01.26) -> 1,1 (03.26)

👨🏻zdrowy ✅
    Starania od 2022 roku

1 IVF
    2024 ->1 MII, degradacja, 0❄️

2 IVF
    2025 ->1❄️ FET -> 8t 💔

VIII -> biopsja endometrium -> zapalenie -> antybiotyk
    XI -> histeroskopia (adenomioza, zapalenie) -> antybiotyk

3 IVF
    Il 2026 -> 2 x MI, degradacja, 0 ❄️

Decyzja o AK
    Wyciszenie endometriozy?
  • Sylwia1995 Nowa

Wysłany: 16 marca, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsza beta 264,13

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ