In vitro polecane - Warszawa, Gdańsk, Olsztyn
-
Próbowałaś pytać na miesiecznym wątku? Tam chyba najłatwiej będzie uzyskać informacje. Jesli chodzi o Warszawe to słyszałam dobre opinie o tamtejszym invimedzie natomiast pewnie tez wszystko zależy od przypadku i tego, co jest u Was problemem.Czynnik męski
AMH 1,33
Invimed, dr K.
24.06 start 💉
28.06 - monitoring 🥚 rosną
3.07 - 12 🥚 na lewym jajniku, 14 na prawym
8.07 - punkcja pobrano 13 komórek
15.07 karta z hodowli: 4AA❄️, 4AA❄️, 4AB❄️, 4BB❄️, 4BB❄️
7.08 - transfer🙏🏻 -
Invimed W Warszawie i dr Kaczyński lub dr Rawski. Myślicie stricte o in vitro czy będziecie się dopiero diagnozować?Invimed Warszawa/dr K.
Oligospermia, marzec 2021 start stymulacji - 5 zarodków
Maj 2021 - kriotransfer - ciąża biochemiczna
Lipiec 2021 - kriotransfer - ciąża biochemiczna
Wrzesień 2021 - kriotransfer udany❤️
-
Ja polecam Novum- wiem, że mają różnie opinie, ale mi bardzo pomogli nie tylko z procedurą, ale teraz również w ciąży, kiedy miałam problemy. Ogarnęłam się w pół roku z całą procedurą.
Może określ, z jakiego rozdziału problemami się mierzysz? Pomoże to dobrać konkretnego lekarza
Podlinkowałam Ci miesięczny wątek niżej
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ivf-maj-24,29025.html👄 niskie AMH,podwyższone FSH
Diagnoza: nieadekwatna do wieku rezerwa jajnikowa, początki endometriozy
Rozpoznanie: 06.23
I procedura: 08.23, puste pęcherzyki
II procedura: 11.23, 2 dojrzałe komórki, jeden zarodek 3 dniowy, transfer 12.23
🤰dwie kreski: 27.12.23 -
Helloworld1 wrote:Ja polecam Novum- wiem, że mają różnie opinie, ale mi bardzo pomogli nie tylko z procedurą, ale teraz również w ciąży, kiedy miałam problemy. Ogarnęłam się w pół roku z całą procedurą.
Może określ, z jakiego rozdziału problemami się mierzysz? Pomoże to dobrać konkretnego lekarza
Podlinkowałam Ci miesięczny wątek niżej
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ivf-maj-24,29025.html
Dziękuję ślicznie ja jestem po stratach, brak jednego jajowodu mimo to udało mi się zajść naturalnie niestety poronienie. Od tamtego czasu nie mogę zajść - dodatkowo PCOS, hipoglikemia. Byłam u dr Paśnika, wykonałam sporo badań i mam od niego zalecenia -
Ka.el30.08.20 wrote:Dziękuję ślicznie ja jestem po stratach, brak jednego jajowodu mimo to udało mi się zajść naturalnie niestety poronienie. Od tamtego czasu nie mogę zajść - dodatkowo PCOS, hipoglikemia. Byłam u dr Paśnika, wykonałam sporo badań i mam od niego zalecenia👄 niskie AMH,podwyższone FSH
Diagnoza: nieadekwatna do wieku rezerwa jajnikowa, początki endometriozy
Rozpoznanie: 06.23
I procedura: 08.23, puste pęcherzyki
II procedura: 11.23, 2 dojrzałe komórki, jeden zarodek 3 dniowy, transfer 12.23
🤰dwie kreski: 27.12.23 -
Ka.el30.08.20 wrote:Dziękuję ślicznie ja jestem po stratach, brak jednego jajowodu mimo to udało mi się zajść naturalnie niestety poronienie. Od tamtego czasu nie mogę zajść - dodatkowo PCOS, hipoglikemia. Byłam u dr Paśnika, wykonałam sporo badań i mam od niego zalecenia
Invicta Warszawa dr Kunicki najlepszy...do transferu dr Pałaszewski..
Dwie poprzednie kliniki wywalone pieniądze w błoto bez fachowej diagnostyki...
Jeśli chcesz iść do Novuum to słyszałam dobre opinie o dr Zamora..Ja niemiałam serca do tej kliniki po transferze na pustym pęcherzu i bez kontroli usg...
A Invimed tak jak do transferu niemiałam zastrzeżeń..tak opieka po transferze Kapica i przez brak dodatkowej diagnostyki straciliśmy dzidzię bo wystarczyło aby lekarz dał mi leki przeciwzakrzepowe i nospę i dzidzia by była...a tak niestety straciliśmy bąbelka ...
W invicta może się zapłaci ale wszystko na najwyższym poziomie....
W invicta diagnostyka dodatkowe badania i obecnie synek półroczny na pokładzie... -