X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro polecane - Warszawa, Gdańsk, Olsztyn
Odpowiedz

In vitro polecane - Warszawa, Gdańsk, Olsztyn

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ka.el30.08.20 Debiutantka

Wysłany: 9 maja 2024, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o polecenie klinik in vitro w Warszawie, Gdańsku lub Olsztynie. Przeglądałam wątki, ale tak trudno mi wyciągnąć wnioski

• elaela10 Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2024, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Próbowałaś pytać na miesiecznym wątku? Tam chyba najłatwiej będzie uzyskać informacje. Jesli chodzi o Warszawe to słyszałam dobre opinie o tamtejszym invimedzie natomiast pewnie tez wszystko zależy od przypadku i tego, co jest u Was problemem.

Czynnik męski
    AMH 1,33

Invimed, dr K.

24.06 start 💉
    28.06 - monitoring 🥚 rosną
    3.07 - 12 🥚 na lewym jajniku, 14 na prawym
    8.07 - punkcja pobrano 13 komórek
    15.07 karta z hodowli: 4AA❄️, 4AA❄️, 4AB❄️, 4BB❄️, 4BB❄️
    lipiec 2024 - transfer 😞
    wrzesien 2024- biochem
    listopad 2024 - transfer 😞
    marzec 2025 - 4AB❄️
  • moonlight Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2024, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Invimed W Warszawie i dr Kaczyński lub dr Rawski. Myślicie stricte o in vitro czy będziecie się dopiero diagnozować?

Invimed Warszawa/dr K.

Oligospermia, marzec 2021 start stymulacji - 5 zarodków
    Maj 2021 - kriotransfer - ciąża biochemiczna
    Lipiec 2021 - kriotransfer - ciąża biochemiczna
    Wrzesień 2021 - kriotransfer udany❤️

uwo93e3kwp8g3jx1.png

Wysłany: 13 maja 2024, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo :) in vitro. Wcześniej starania naturalne, ale straty. Sporo badań mamy wykonanych, poruszyliśmy immunologie również.

Raczkuję tutaj, miesięczny wątek to gdzie znajdę? :)

• Helloworld1 Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja 2024, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam Novum- wiem, że mają różnie opinie, ale mi bardzo pomogli nie tylko z procedurą, ale teraz również w ciąży, kiedy miałam problemy. Ogarnęłam się w pół roku z całą procedurą.
    Może określ, z jakiego rozdziału problemami się mierzysz? Pomoże to dobrać konkretnego lekarza :)
    Podlinkowałam Ci miesięczny wątek niżej :)

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ivf-maj-24,29025.html

👄 niskie AMH,podwyższone FSH
    Diagnoza: nieadekwatna do wieku rezerwa jajnikowa, początki endometriozy
    Rozpoznanie: 06.23
    I procedura: 08.23, puste pęcherzyki
    II procedura: 11.23, 2 dojrzałe komórki, jeden zarodek 3 dniowy, transfer 12.23
    🤰dwie kreski: 27.12.23

Wysłany: 13 maja 2024, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloworld1 wrote:
    Ja polecam Novum- wiem, że mają różnie opinie, ale mi bardzo pomogli nie tylko z procedurą, ale teraz również w ciąży, kiedy miałam problemy. Ogarnęłam się w pół roku z całą procedurą.
    Może określ, z jakiego rozdziału problemami się mierzysz? Pomoże to dobrać konkretnego lekarza :)
    Podlinkowałam Ci miesięczny wątek niżej :)

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ivf-maj-24,29025.html

Dziękuję ślicznie :) ja jestem po stratach, brak jednego jajowodu mimo to udało mi się zajść naturalnie niestety poronienie. Od tamtego czasu nie mogę zajść - dodatkowo PCOS, hipoglikemia. Byłam u dr Paśnika, wykonałam sporo badań i mam od niego zalecenia :)

• Helloworld1 Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja 2024, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ka.el30.08.20 wrote:
    Dziękuję ślicznie :) ja jestem po stratach, brak jednego jajowodu mimo to udało mi się zajść naturalnie niestety poronienie. Od tamtego czasu nie mogę zajść - dodatkowo PCOS, hipoglikemia. Byłam u dr Paśnika, wykonałam sporo badań i mam od niego zalecenia :)
    To spróbuj na wątku miesięcznym- ja miałam problem skrajnie odmienny- może ktoś tam z podobną diagnozą Cię pokieruje :)

👄 niskie AMH,podwyższone FSH
    Diagnoza: nieadekwatna do wieku rezerwa jajnikowa, początki endometriozy
    Rozpoznanie: 06.23
    I procedura: 08.23, puste pęcherzyki
    II procedura: 11.23, 2 dojrzałe komórki, jeden zarodek 3 dniowy, transfer 12.23
    🤰dwie kreski: 27.12.23
  • Elka198321 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2024, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moonlight wrote:
    Invimed W Warszawie i dr Kaczyński lub dr Rawski. Myślicie stricte o in vitro czy będziecie się dopiero diagnozować?
    A ja Dr Kaczyńskiego niepolecam mam niestety z nim niemiłe doświadczenia

• Elka198321 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2024, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ka.el30.08.20 wrote:
    Nirpolecam ani Novuum ani Invimed
    Invicta Warszawa dr Kunicki najlepszy...do transferu dr Pałaszewski..
    Dwie poprzednie kliniki wywalone pieniądze w błoto bez fachowej diagnostyki...
    Jeśli chcesz iść do Novuum to słyszałam dobre opinie o dr Zamora..Ja niemiałam serca do tej kliniki po transferze na pustym pęcherzu i bez kontroli usg...
    A Invimed tak jak do transferu niemiałam zastrzeżeń..tak opieka po transferze Kapica i przez brak dodatkowej diagnostyki straciliśmy dzidzię bo wystarczyło aby lekarz dał mi leki przeciwzakrzepowe i nospę i dzidzia by była...a tak niestety straciliśmy bąbelka ...
    W invicta może się zapłaci ale wszystko na najwyższym poziomie....
    W invicta diagnostyka dodatkowe badania i obecnie synek półroczny na pokładzie...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ