X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro polecane - Warszawa, Gdańsk, Olsztyn
Odpowiedz

In vitro polecane - Warszawa, Gdańsk, Olsztyn

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ka.el30.08.20 Debiutantka

Wysłany: 9 maja, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o polecenie klinik in vitro w Warszawie, Gdańsku lub Olsztynie. Przeglądałam wątki, ale tak trudno mi wyciągnąć wnioski

• elaela10 Ekspertka

Wysłany: 10 maja, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Próbowałaś pytać na miesiecznym wątku? Tam chyba najłatwiej będzie uzyskać informacje. Jesli chodzi o Warszawe to słyszałam dobre opinie o tamtejszym invimedzie natomiast pewnie tez wszystko zależy od przypadku i tego, co jest u Was problemem.

Czynnik męski
    AMH 1,33

Invimed, dr K.

24.06 start 💉
    28.06 - monitoring 🥚 rosną
    3.07 - 12 🥚 na lewym jajniku, 14 na prawym
    8.07 - punkcja pobrano 13 komórek
    15.07 karta z hodowli: 4AA❄️, 4AA❄️, 4AB❄️, 4BB❄️, 4BB❄️
    7.08 - transfer🙏🏻
  • moonlight Koleżanka

Wysłany: 10 maja, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Invimed W Warszawie i dr Kaczyński lub dr Rawski. Myślicie stricte o in vitro czy będziecie się dopiero diagnozować?

Invimed Warszawa/dr K.

Oligospermia, marzec 2021 start stymulacji - 5 zarodków
    Maj 2021 - kriotransfer - ciąża biochemiczna
    Lipiec 2021 - kriotransfer - ciąża biochemiczna
    Wrzesień 2021 - kriotransfer udany❤️

uwo93e3kwp8g3jx1.png

Wysłany: 13 maja, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo :) in vitro. Wcześniej starania naturalne, ale straty. Sporo badań mamy wykonanych, poruszyliśmy immunologie również.

Raczkuję tutaj, miesięczny wątek to gdzie znajdę? :)

• Helloworld1 Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam Novum- wiem, że mają różnie opinie, ale mi bardzo pomogli nie tylko z procedurą, ale teraz również w ciąży, kiedy miałam problemy. Ogarnęłam się w pół roku z całą procedurą.
    Może określ, z jakiego rozdziału problemami się mierzysz? Pomoże to dobrać konkretnego lekarza :)
    Podlinkowałam Ci miesięczny wątek niżej :)

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ivf-maj-24,29025.html

👄 niskie AMH,podwyższone FSH
    Diagnoza: nieadekwatna do wieku rezerwa jajnikowa, początki endometriozy
    Rozpoznanie: 06.23
    I procedura: 08.23, puste pęcherzyki
    II procedura: 11.23, 2 dojrzałe komórki, jeden zarodek 3 dniowy, transfer 12.23
    🤰dwie kreski: 27.12.23

Wysłany: 13 maja, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloworld1 wrote:
    Ja polecam Novum- wiem, że mają różnie opinie, ale mi bardzo pomogli nie tylko z procedurą, ale teraz również w ciąży, kiedy miałam problemy. Ogarnęłam się w pół roku z całą procedurą.
    Może określ, z jakiego rozdziału problemami się mierzysz? Pomoże to dobrać konkretnego lekarza :)
    Podlinkowałam Ci miesięczny wątek niżej :)

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ivf-maj-24,29025.html

Dziękuję ślicznie :) ja jestem po stratach, brak jednego jajowodu mimo to udało mi się zajść naturalnie niestety poronienie. Od tamtego czasu nie mogę zajść - dodatkowo PCOS, hipoglikemia. Byłam u dr Paśnika, wykonałam sporo badań i mam od niego zalecenia :)

• Helloworld1 Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ka.el30.08.20 wrote:
    Dziękuję ślicznie :) ja jestem po stratach, brak jednego jajowodu mimo to udało mi się zajść naturalnie niestety poronienie. Od tamtego czasu nie mogę zajść - dodatkowo PCOS, hipoglikemia. Byłam u dr Paśnika, wykonałam sporo badań i mam od niego zalecenia :)
    To spróbuj na wątku miesięcznym- ja miałam problem skrajnie odmienny- może ktoś tam z podobną diagnozą Cię pokieruje :)

👄 niskie AMH,podwyższone FSH
    Diagnoza: nieadekwatna do wieku rezerwa jajnikowa, początki endometriozy
    Rozpoznanie: 06.23
    I procedura: 08.23, puste pęcherzyki
    II procedura: 11.23, 2 dojrzałe komórki, jeden zarodek 3 dniowy, transfer 12.23
    🤰dwie kreski: 27.12.23
  • Elka198321 Autorytet

Wysłany: 15 maja, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moonlight wrote:
    Invimed W Warszawie i dr Kaczyński lub dr Rawski. Myślicie stricte o in vitro czy będziecie się dopiero diagnozować?
    A ja Dr Kaczyńskiego niepolecam mam niestety z nim niemiłe doświadczenia

• Elka198321 Autorytet

Wysłany: 15 maja, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ka.el30.08.20 wrote:
    Nirpolecam ani Novuum ani Invimed
    Invicta Warszawa dr Kunicki najlepszy...do transferu dr Pałaszewski..
    Dwie poprzednie kliniki wywalone pieniądze w błoto bez fachowej diagnostyki...
    Jeśli chcesz iść do Novuum to słyszałam dobre opinie o dr Zamora..Ja niemiałam serca do tej kliniki po transferze na pustym pęcherzu i bez kontroli usg...
    A Invimed tak jak do transferu niemiałam zastrzeżeń..tak opieka po transferze Kapica i przez brak dodatkowej diagnostyki straciliśmy dzidzię bo wystarczyło aby lekarz dał mi leki przeciwzakrzepowe i nospę i dzidzia by była...a tak niestety straciliśmy bąbelka ...
    W invicta może się zapłaci ale wszystko na najwyższym poziomie....
    W invicta diagnostyka dodatkowe badania i obecnie synek półroczny na pokładzie...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ