In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ANia_In-Vitro wrote:wczoraj maiłam Estriadiol 4605 około a dziś spadł do 3 coś.... już nie pamiętam a nie mam przy sobie protokołu... Lekarz powiedział że to od Cetroide ...
Boję się tej hiper.....
Ciekawa jestem czy jeżeli dojdzie do transferu to czy będzie w tym cyklu czy za mc żeby mi się to wszystko uspokoiło...
wszystkiego dowiem się jutro !
I wam napiszę
Jak na razie czuję się jak Kwoka
Jak efekty punkcji, transferu? A moze kolezanka juz po fioletowej stronie mocy? -
Bella93 wrote:Czesc bertha.
Jaki to paciorkowiec?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Morwa wrote:Jestem ,cały czas was czytam. Trzymam kciuki i kibicuję każdej z was
Jedziemy z mężem dalej na atybiotyku, czas potwornie się dłuży. Teraz wejdzie kolejne czekanie, najpierw do 24 lutego (powtórka wymazu). Następnie do 1 Marca na wizytę i odebranie wyników. Do samego końca będę żyła w strachu i niepewności. Chciałabym juz ruszyć z kopyta, ale jak mus to mus. Trzymam kciuki za piątek :*:* i za dalszy rozwój wydarzeń kiedy po punkcji będziesz wiedziała jakie będziecie mieć te zarodki ? Jak wygląda to DPI u was , długo się czeka na jakieś wieści o zarodkach ?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Gin odpisał, muszę go wyleczyć kuzwa... ciekawe ile to trwa ;( wie ktoś?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
bertha wrote:Morwa, z jakim dziadostwem walczysz? Ja wlasnie paciorkowca bezmlecznosci mam i jeszcze nie wiem czy mam z nim walczyć przed rozpoczęciem stymulacji, gin jeszcze nie odpisał.
-
bertha wrote:Gin odpisał, muszę go wyleczyć kuzwa... ciekawe ile to trwa ;( wie ktoś?
bertha lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny od Dziś zaczynam stymulacje. Lekarz powedział, że mam cienkie endo. Poradzicie coś sprawdzonego, co mogłoby wpłynać na poprawę grubości?
DziękiProblem: PCOS.!
IVF (1) Marzec 2017- Punkcja 11.03; Transfer 14.03 'A8'; Beta-HCG 25.03 '95'; 27.03 '216.50' -
anetk89a wrote:Dziewczyny od Dziś zaczynam stymulacje. Lekarz powedział, że mam cienkie endo. Poradzicie coś sprawdzonego, co mogłoby wpłynać na poprawę grubości?
DziękiMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
anetk89a wrote:Dziewczyny od Dziś zaczynam stymulacje. Lekarz powedział, że mam cienkie endo. Poradzicie coś sprawdzonego, co mogłoby wpłynać na poprawę grubości?
Dzięki -
Bella93 wrote:Stymulacje do IVF? Jak tak to najprawdopodobniej wystacza same leki do stymulacji.Mikołaj 25.04.2011
-
MalaHD wrote:Ja od tych orzechów mam dupę jak słoń a endo rośnie sobie jak se chce. Jak hormony są ok to i endo będzie i tu nic wino, orzechy czy witaminy nie zdziałająMikołaj 25.04.2011
-
Tak dziewczyny szykuje sie do IFV. Bardzo się denerwuje, bo IUI nic nie wychodowałam i teraz martwie się że bedzie podobnie. Chodź mam inne leki teraz i jeszcze te endo.Problem: PCOS.!
IVF (1) Marzec 2017- Punkcja 11.03; Transfer 14.03 'A8'; Beta-HCG 25.03 '95'; 27.03 '216.50' -
anetk89a wrote:Tak dziewczyny szykuje sie do IFV. Bardzo się denerwuje, bo IUI nic nie wychodowałam i teraz martwie się że bedzie podobnie. Chodź mam inne leki teraz i jeszcze te endo.Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Dokładnie, na bank będzie przyjmować estrofem i endo powinno sobie podrosnąć.
MalaHD wrote:Ja od tych orzechów mam dupę jak słoń a endo rośnie sobie jak se chce. Jak hormony są ok to i endo będzie i tu nic wino, orzechy czy witaminy nie zdziałająWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 11:26
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Miałam, endo 6mm więc transferu nie będzie.