X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN vitro to hit
Odpowiedz

IN vitro to hit

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Małe marzenia Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2023, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Nie jestem gwiazdą, modelką czy celebrytką. Jestem zwykłym szarym człowiekiem, Dziewczyną która marzy o byciu matką. Lecz pewne przeszkody się pojawiły Wszystko idzie nie tak jakbyśmy chcieli Bo naturalnie na ciążę szans nie mamy Dlatego procedurę in vitro zaczynamy. Już 8 lat walczyny, 7 zarodków starciliśmy Lecz się nie poddajemy bo Trzeba biec trzeba marzyć trzeba wierzyć że nam pomożecie Swoją cegełkię dorzucicie lub post udostępnicie Dzięki temu marzenia się spełniają i do celu przybliżają
    6 czerwca 8 rocznica ślubu się zbliża będzie Nam miło jak Nas wspomożesz parę złotych do skarbonki wrzucisz.
    * https://pomagam.pl/w3ad7rw8?fbclid=IwAR34DnkOqLaQKDWhF_mEccoj_56IUP-8SDb1wsUwDnkScV4dq42vrx5Z6k4

PS Niestety do programu in vitro to hit się nie załapałam sekundy minuty nam zabrakło :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ