X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN vitro to hit
Odpowiedz

IN vitro to hit

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Małe marzenia Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2023, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Nie jestem gwiazdą, modelką czy celebrytką. Jestem zwykłym szarym człowiekiem, Dziewczyną która marzy o byciu matką. Lecz pewne przeszkody się pojawiły Wszystko idzie nie tak jakbyśmy chcieli Bo naturalnie na ciążę szans nie mamy Dlatego procedurę in vitro zaczynamy. Już 8 lat walczyny, 7 zarodków starciliśmy Lecz się nie poddajemy bo Trzeba biec trzeba marzyć trzeba wierzyć że nam pomożecie Swoją cegełkię dorzucicie lub post udostępnicie Dzięki temu marzenia się spełniają i do celu przybliżają
    6 czerwca 8 rocznica ślubu się zbliża będzie Nam miło jak Nas wspomożesz parę złotych do skarbonki wrzucisz.
    * https://pomagam.pl/w3ad7rw8?fbclid=IwAR34DnkOqLaQKDWhF_mEccoj_56IUP-8SDb1wsUwDnkScV4dq42vrx5Z6k4

PS Niestety do programu in vitro to hit się nie załapałam sekundy minuty nam zabrakło :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ