Inseminacja czekanie na testowanie
-
cieżko co kolwiek napisać ja jestem przed 3 IUI zobaczymy jakie beda efekty,
a co do objawów to każda kobieta jest inna i nie sugerowałabym sie za bradzo tym, pozatym zauważyłam że czesto w cyklu którym sie udaje kobiety nie maja tych "wszystkich" objawów które były wcześniej, -
Hej. U mnie obecnie po 4 IUI.
Druga udana, ale tylko do 20 tc.
Po IUI udanej, czułam ból jajników i brzucha tak jak na miesiączkę, piersi bardzo wrażliwe. Po za tym nic innego nie zauważylam. Test wyszedł pozytywny w 12 dpo. Obecnie czekam na testowanie
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 15:55
-
nick nieaktualnyJa miałam 1 IUI i była udana, ale biochemiczna. Po samym zabiegu bardzo bolał mnie brzuch przez dwa dni, a potem takie ciągnięcie po stronie jednego jajnika przez cały czas. Nie czułam bóli miesiączkowych ani bólu piersi, co zawsze mi towarzyszyło w nieudanych cyklach. Betę robiłam w 11 dniu po owulacji i była pozytywna, niestety na krótko.
-
nick nieaktualnyJa 5.01 miałam pierwszą insemi.
Jestem na luteinie, encorton, estrofem i wlewach z intralipidu od ponad 3 mies.
po dwóch dniach bóle podbrzusza, brzucha i częściej siku.
Po tygodniu bóle zaczęły przypominać miesiączkowe.
Jutro 10 dpo, jadę zrobić bete.
Stres.. jest niestety -
Ku pokrzepieniu
2 IUI nieudane, wykonane w klinice nastawionej włącznie na produkcję pieniędzy
Kolejna IUI wykonana na cyklu naturalnym, bez ovitrelle (na wizycie byłam wieczorem 14.09, IUI w szpitalu następnego dnia, nie było już potrzeby podawać ovitrelle).
Pierwszym objawem meblującego się kropka było brak okresu suchego po owulacji. Temperaturę mierzyłam, ale dość mocno skakała, więc u mnie nie był to wiarygodny objaw, natomiast śluz był jednoznaczny. Czulam oczywiście też różne kłucia po stronie po której była owulacja, ale w zasadzie czułam jej w każdym cyklu
Pierwszy cień cienia na teście sikanym wyszedł mi 9 dni po IUI, ale naprawdę taki, że tylko ja go widziałam
Beta 12 dni po IUI 147
-
nick nieaktualny
-
Iwonaaaa wrote:Cześć dziewczyny jest tu jeszcze ktos??
Cześć, właśnie trafiłam na ten wątek.
Jestem po 3IUI, czekam na testowanie.
Nigdy nie miałam jeszcze pozytywnego testu więc nie powiem nic o objawach udanej inseminacji.
W tym cyklu wreszcie trafiliśmy przed owulacją z zabiegiem więc można było jeszcze podziałać w domu 😉
Iwonaaaa, a jak u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ,
przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
Twoją pomoc w tym badaniu będzie dla mnie bardzo cenna. Dziękuję.
https://forms.gle/quP93Gt7csuce1HU6 -