X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IVF - Antrum Bytom czy GynCentrum Czestochowa
Odpowiedz

IVF - Antrum Bytom czy GynCentrum Czestochowa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Junioer Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, potrzebuje Waszej rady - jestem zdecydowana na IVF (z Moim niskie AMH nie am na co czekac). Bylam już na rozmowie w GynCentrum, ale zastanawiam się też nad Antrum (mialam tam inseminacje). Macie może jakies doswiadczenia z tymi klinikami? Dodam, że nie mamy wiekszych problemow (Wszystkie wyniki lacznie z genetyka dobre) oprocz mojego AMH (0,3) I srednich wynikow M (wystarczajaco dobre do IUI I IVF). Macie doswiadczenia z tych miejsc?

6 nieudanych IUI, 2 nieudane IVF, 1 IVF z KD koniec w 8tc
    21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

• Justine Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem, że będziecie przystępować prywatnie do ivf? Skoro tak to dlaczego nie rozważacie innych klinik na śląsku?

Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
    3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
    Mała Królewna jest już z nami <3
    Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/
  • Junioer Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine wrote:
    Rozumiem, że będziecie przystępować prywatnie do ivf? Skoro tak to dlaczego nie rozważacie innych klinik na śląsku?

Do IVF będziemy przystępować prywatnie, mieliśmy umówioną wizytę w Gamecie w Rzgowie, gdzie jeszcze są środki, ale moje AMH mnie dyskwalifikuje z programu.

Te dwie kliniki biorę pod uwagę ze względu na: odległość (GynCentrum) & pośrednią znajomość lekarzy (Antrum, leczylam się u prof. Olejek, a w Antrum cała ekipa z tego samego szpitala).

Jesli uważasz, że któraś z innych klinik pozytywnie się wybija na tle pozostałych - będę wdzięczna za info.

6 nieudanych IUI, 2 nieudane IVF, 1 IVF z KD koniec w 8tc
    21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ