IVF - Antrum Bytom czy GynCentrum Czestochowa
-
Dziewczyny, potrzebuje Waszej rady - jestem zdecydowana na IVF (z Moim niskie AMH nie am na co czekac). Bylam już na rozmowie w GynCentrum, ale zastanawiam się też nad Antrum (mialam tam inseminacje). Macie może jakies doswiadczenia z tymi klinikami? Dodam, że nie mamy wiekszych problemow (Wszystkie wyniki lacznie z genetyka dobre) oprocz mojego AMH (0,3) I srednich wynikow M (wystarczajaco dobre do IUI I IVF). Macie doswiadczenia z tych miejsc?
-
Rozumiem, że będziecie przystępować prywatnie do ivf? Skoro tak to dlaczego nie rozważacie innych klinik na śląsku?
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Justine wrote:Rozumiem, że będziecie przystępować prywatnie do ivf? Skoro tak to dlaczego nie rozważacie innych klinik na śląsku?
Do IVF będziemy przystępować prywatnie, mieliśmy umówioną wizytę w Gamecie w Rzgowie, gdzie jeszcze są środki, ale moje AMH mnie dyskwalifikuje z programu.
Te dwie kliniki biorę pod uwagę ze względu na: odległość (GynCentrum) & pośrednią znajomość lekarzy (Antrum, leczylam się u prof. Olejek, a w Antrum cała ekipa z tego samego szpitala).
Jesli uważasz, że któraś z innych klinik pozytywnie się wybija na tle pozostałych - będę wdzięczna za info. -