X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IVF - Antrum Bytom czy GynCentrum Czestochowa
Odpowiedz

IVF - Antrum Bytom czy GynCentrum Czestochowa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Junioer Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, potrzebuje Waszej rady - jestem zdecydowana na IVF (z Moim niskie AMH nie am na co czekac). Bylam już na rozmowie w GynCentrum, ale zastanawiam się też nad Antrum (mialam tam inseminacje). Macie może jakies doswiadczenia z tymi klinikami? Dodam, że nie mamy wiekszych problemow (Wszystkie wyniki lacznie z genetyka dobre) oprocz mojego AMH (0,3) I srednich wynikow M (wystarczajaco dobre do IUI I IVF). Macie doswiadczenia z tych miejsc?

6 nieudanych IUI, 2 nieudane IVF, 1 IVF z KD koniec w 8tc
    21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

• Justine Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem, że będziecie przystępować prywatnie do ivf? Skoro tak to dlaczego nie rozważacie innych klinik na śląsku?

Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
    3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
    Mała Królewna jest już z nami <3
    Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/
  • Junioer Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine wrote:
    Rozumiem, że będziecie przystępować prywatnie do ivf? Skoro tak to dlaczego nie rozważacie innych klinik na śląsku?

Do IVF będziemy przystępować prywatnie, mieliśmy umówioną wizytę w Gamecie w Rzgowie, gdzie jeszcze są środki, ale moje AMH mnie dyskwalifikuje z programu.

Te dwie kliniki biorę pod uwagę ze względu na: odległość (GynCentrum) & pośrednią znajomość lekarzy (Antrum, leczylam się u prof. Olejek, a w Antrum cała ekipa z tego samego szpitala).

Jesli uważasz, że któraś z innych klinik pozytywnie się wybija na tle pozostałych - będę wdzięczna za info.

6 nieudanych IUI, 2 nieudane IVF, 1 IVF z KD koniec w 8tc
    21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ