Mq piękny wynik! Gratuluję! To teraz szybko nowy cykl i transfer, oby jeden starczył

Kicia u mnie transfer to kwestia późnej wiosny/wczesne lato, więc wszystkie zdążycie urodzić nim ja tutaj coś osiągnę

Teraz czekanie na wyniki PGT-a, i jak będziemy mieli zdrowy zarodek to zaczynamy leczenie z doktor Jarosz, u nas 3 miesiące immunosupresji minimum..... No, ale liczę, że chociaż jeden zarodek będzie zdrowy

Dzięki za kciuki za mojego kociaka, weterynarz nas nastraszył, że jak znajdą przerzuty, to nic nie wytną, zostanie tylko eutanazja. Wydreptałam 2 tysiące kroków w poczekalni, czekając na wynik operacji. Usunęli mu dwa guzy na śledzionie, oczywiście ze śledzioną łącznie. Guzy wyglądały na łagodne, ale poskręcały mu tam wszystko, i śledzionę, i jelita, także liczę, że teraz nie będzie cierpiał i sikał. Oczywiście w nocy dużo wymiotował, był bardzo niespokojny po narkozie, ale rano wdrapał się na poddasze i swoje kojko ukochane. Wygląda koszmarnie, ale najgorsze za nami

Ja generalnie uważam, że nic nie przygotuje lepiej do rodzicielstwa jak właśnie zwierzaki. To uczy takiej odpowiedzialności za drugą istotę!
A w ogóle śniło mi się nasze spotkanie

Część z brzuszkami, część z dzieciaczkami, bardzo miło było!
Ona 37 lat-AMH 12.24. 0,9 08.25-1,42 Kir BX, Homocysteina 11,86❗️
On 40 lat-morfoglia 0%❗️
Kariotypy prawidłowe
10-12. 24' 3×IUI ❌️
Styczeń 25-1 procedura-6🥚 1 zarodek 4.1.1
10.02.I. Transfer🐣 beta 5dpt 2,1💔 9dpt 0,3💔
Marzec 25'-2 procedura 6🥚 1❄️3.2.2
22.05. II. Transfer🐣 beta 6dpt 0,7💔
Zmiana kliniki Invicta➡️Bocian
biopsja endometrium CD56 >200❌️
Cross Match- 60,2%❌️
1/26'-3 procedura-Ovaleap 300 i Mensinorm 75, 6 🥚, 2 dojrzałe- 2 zarodki,PGT-A⏳️
✨️Jeśli mnie słyszy Bóg, to chcę zaciągnąć dług, nie każ mi czekać już...✨️