Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍀IVF po nieudanych IUI 🍀
Odpowiedz

🍀IVF po nieudanych IUI 🍀

Oceń ten wątek:
  • MagdaLena88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mq piękny wynik! Gratuluję! To teraz szybko nowy cykl i transfer, oby jeden starczył :)
    Kicia u mnie transfer to kwestia późnej wiosny/wczesne lato, więc wszystkie zdążycie urodzić nim ja tutaj coś osiągnę :) Teraz czekanie na wyniki PGT-a, i jak będziemy mieli zdrowy zarodek to zaczynamy leczenie z doktor Jarosz, u nas 3 miesiące immunosupresji minimum..... No, ale liczę, że chociaż jeden zarodek będzie zdrowy :)
    Dzięki za kciuki za mojego kociaka, weterynarz nas nastraszył, że jak znajdą przerzuty, to nic nie wytną, zostanie tylko eutanazja. Wydreptałam 2 tysiące kroków w poczekalni, czekając na wynik operacji. Usunęli mu dwa guzy na śledzionie, oczywiście ze śledzioną łącznie. Guzy wyglądały na łagodne, ale poskręcały mu tam wszystko, i śledzionę, i jelita, także liczę, że teraz nie będzie cierpiał i sikał. Oczywiście w nocy dużo wymiotował, był bardzo niespokojny po narkozie, ale rano wdrapał się na poddasze i swoje kojko ukochane. Wygląda koszmarnie, ale najgorsze za nami :) Ja generalnie uważam, że nic nie przygotuje lepiej do rodzicielstwa jak właśnie zwierzaki. To uczy takiej odpowiedzialności za drugą istotę!
    A w ogóle śniło mi się nasze spotkanie :) Część z brzuszkami, część z dzieciaczkami, bardzo miło było!

kicia_kocia, Mq1991, Lily1234 lubią tę wiadomość

Ona 37 lat-AMH 12.24. 0,9 08.25-1,42 Kir BX, Homocysteina 11,86❗️
    On 40 lat-morfoglia 0%❗️
    Kariotypy prawidłowe
    10-12. 24' 3×IUI ❌️
    Styczeń 25-1 procedura-6🥚 1 zarodek 4.1.1
    10.02.I. Transfer🐣 beta 5dpt 2,1💔 9dpt 0,3💔
    Marzec 25'-2 procedura 6🥚 1❄️3.2.2
    22.05. II. Transfer🐣 beta 6dpt 0,7💔
    Zmiana kliniki Invicta➡️Bocian
    biopsja endometrium CD56 >200❌️
    Cross Match- 60,2%❌️
    1/26'-3 procedura-Ovaleap 300 i Mensinorm 75, 6 🥚, 2 dojrzałe- 2 zarodki,PGT-A⏳️
    ✨️Jeśli mnie słyszy Bóg, to chcę zaciągnąć dług, nie każ mi czekać już...✨️
‹‹ 558 559 560 561 562
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ