X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną jak leki wpływają na życie
Odpowiedz

jak leki wpływają na życie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ellabella Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) pytanie do dziewczyn które biorą siofor i bromergon :) czy te leki wpływają jakoś na wasze życie? Ja zażywam i jestem taka leniwa, nic mi się nie chce, polubiłam nawet rybę czego wcześniej nie trafiłam ;) I odstawiłam ulubiona wczesnej kawe :) a u Was te leki coś zmieniają?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ellabella wrote:
    Hej :) pytanie do dziewczyn które biorą siofor i bromergon :) czy te leki wpływają jakoś na wasze życie? Ja zażywam i jestem taka leniwa, nic mi się nie chce, polubiłam nawet rybę czego wcześniej nie trafiłam ;) I odstawiłam ulubiona wczesnej kawe :) a u Was te leki coś zmieniają?

Ty lepiej zrób test ciążowy ;)

• ellabella Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test negatywny, zrobiony popołudniu :( czuły wykrywajacy ciążę po 6 dniach....

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ