X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną jakie badania raz jeszcze
Odpowiedz

jakie badania raz jeszcze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny proszer napiszcie jakie badania mam wykonac jak nie moge zajsc w ciaze mialam wykonywane kilka ale wszystkie przed rokiem

16udskjogri4r6n4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glukoza, TSH, krew, ob, mocz, hormony.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest juz podobny temat w tym dziale, zajrzyj tam bo jest duzo odp.
    ale tak jak napisała aszka podstawowe.
    ja pozniej robilam jeszcze AMH ale to juz po skierowaniu z kliniki niepłodnosci.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 dc - lh, fsh, prl, testosteron

do tego tsh, ft4

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ