X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Jeden jajowod bo ciąży ektopowej a ciąża
Odpowiedz

Jeden jajowod bo ciąży ektopowej a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Starałam się znaleźć konkretny wątek na ten temat i Nie widzę.
    Czy któraś z was ma jeden jajowod i udało się zajść? Czy wierzycie w to że jeden jajowod może przechwycic jajeczko?
    U mnie tak było przy ektopowej ale ciekawe jak duże są szanse ..?

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz poczytać wątek o HSG tam jest kilka dziewczyn, które zaszły z jednym.
    Lek. z forum Bociana mówił o tym, że jajnik z którego jest owulacja nie ma znaczenia, bo komórka może zostać zapłodniona w drugim jajowodzie.

Ladybird:) lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

preg.png
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/poronienie/ciaza-pozamaciczna-ektopowa,409,1.html

Tu też możesz poczytać różne historie, większość skończyła się szczęśliwie:)

Ladybird:) lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

preg.png
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella dziękuję

Bella93 lubi tę wiadomość

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ