Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍁🍂Jesienne Okruszki po IVF – od nadziei do narodzin🍂🍁
Odpowiedz

🍁🍂Jesienne Okruszki po IVF – od nadziei do narodzin🍂🍁

Oceń ten wątek:
  • Jenny93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka_111 wrote:
    Kochane. Dziś oznaczyłam betę 16 dpt wynik 6798 a prog 15.68. Cykl naturalny. Od kiedy oznaczam próg to on się waha między 15.04 a 18.72. Przy wyniku 17.72 dr J już mi pisała że za mały i kazała zwiększyć dawkę progesteronu dopochwowo. Finalnie biorę 600 mg dopochwowo ale jakoś nie widzę przełożenia w krwi.
    Jakie miałyście na tym etapie progi na cyklu naturalnym?

Mi od razu po transferze jak było poniżej 20 to dokładali proga. Finalnie mimo, że cykl naturalny, brałam potężne dawki.

‹‹ 257 258 259 260 261
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ