Kariotyp. NFZ. Warszawa. Łódź
-
nick nieaktualnyKobietki czy wiecie gdzie można zrobić badania genetyczne tj. kariotypy? Na nfz ? i ile się czeka... Warszawa, Łódź i ewentualnie jakieś okolice.
Jeśli taki temat już był to przepraszam i proszę o przekierowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 16:07
-
ja się we wrześniu umówiłam na wizytę na nfz, termin mam w połowie listopada. Przychodnia NZOZ Genos Łódź
Poradnia Genetyczna
90-212 Łódź
ul. Seweryna Sterlinga 27/29
Mam nadzieję, że na wizycie otrzymam skierowanie na kariotypy.
Paulette lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualnynatty85 dziękuje no chwilowo nikt nie odbiera, ale może mają już zamknięte. Bo gdziekolwiek nie dzwonie to zapisy dopiero od stycznia na nie wiadomo kiedy a ogólnie to mnie wyrolowali w warszawie w jednej placówce bo miały być zapisy od października a okazało się że nfz nie podpisał umowy i też od stycznia.... i tak szukam może jakąś inną znajdę. Mogą być badania i po nowym roku tylko, żebym termin znała a nie tak później się okaże że nie wiadomo na kiedy będą zapisy .
Ja skierowanie mam. jeszcze swojego narzeczonego muszę wysłać. Jeśli nawet Twój gin Ci nie da to możesz iść do rodzinnego i jak masz problemy a widzę w opisie długo historię to da Ci bez problemu -
Ja byłam w Opolu, na wizytę czekałam ok tygodnia... Niestety nie dostałam skierowania na kariotypy, trzeba mieć udokumentowane trzy poronienia, których ja nie miałam... Tak przynajmniej tam jest.7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam skierowanie do genetyka od rodzinnego. Tak jak pisałam wizyta w listopadzie a jak mi nie da skierowania na kariotypy to będe zła.Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualny
-
W maju zapisałam się z mężem na Kariotyp z krwi(niepłodność pierwotna) w gpsk Poznań ul. Polna na NFZ. 11 lipCa badanie a za wynikami. czekamy do teraz. Dwa tygodnie temu mąż był powtórnie oddać krew bo nie wytworzyli prawidlowej ilości hodowli. Dziś dostałam info ze wyniki prawidłowe czekamy na aż wyniki przyjdą poczta;)[/link]
09.2015 HSG - wszystko ok, IV IUI
Niepłodność pierwotna
XI 2016 rozpoczęcie przygody z Novum,
AMH - 2,83
31.01 1ds krótki protokół
13dpt bHCG - 340 mIU/ml
-