Kiedy słychać serduszko?
-
No biorę luteinę, byłam dwa razy w szpitalu przez krwawienia, ale lekarz uważa, że jak beta przyrasta to jest ok, oby miał rację. Mnie już tydzień przed spodziewaną miesiączką bolał brzuch jak na okes, potem przestawało, potem powracało i tak wkółko. Jest to taki ból takiego dziwnego ciągnięcia, rozpierania, ciągnący się do kolan. Nic nie mozna z tym zrobić, trzeba czekać na rozwój wypadków. Biorę narazie magnez i nospę no i leżę. Pewnie dopiero jak minie I trymestr będę mogła powiedzieć, że to nic takiego nie było, a tak to narazie jedna wielka niewiadoma.
-
nick nieaktualny
-
Łatwiej to określić na tygodnie, zwykle ok 7 tyg ale może być i później, zależy w którym dniu cyklu byla owu i zagnieżdżenie. Beta to indywidualna sprawa, widać w normach, ze rozpietosc dla poszczególnych!nych tygodni jest duza. Jeżeli beta przyrasta wg norm nie stresuj się, ja tez miałam bóle jak na okres, potem takie ciągnące, co prawda bez plamien, ale te często się zdarzają i wcale nie oznaczają nic zlego. Dobrze, ze bierzesz luteine, nospe i magnez i odopczywasz... Głową do gory, nie stresuj malucha;) jeżeli plemienia by się nasiliły TKO szybciutko DK lekrza, żeby zwiększył dawkę progesteronu. Spokojnej ciazy zycze
józefka lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -