X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną kiedy szansa na kolejne in vitro po urodzeniu martwego dziecka
Odpowiedz

kiedy szansa na kolejne in vitro po urodzeniu martwego dziecka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewelinusia Debiutantka

Wysłany: 4 listopada 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam.dwa tygodnie teu urodzilam martwego synka,ciaza przebiegala idealnie.synek byl okazem zdrowia.urodzilam w 25 tyg ciazy,przyczyna smierci-owiniecie pepowina.nie potrafie poradzic sobie z ta strata,dlugo walczylismy o ta ciaze,zabieg in vitro byl jedynym wyjsciem.jedynym lekarstwem na moj bol byla by kolejna ciaza,jesli fizycznie wszystko by ladnie sie goilo to jakie mam szanse aby znowu podejsc do zabiegu.wizyte mam na koniec miesiaca,lekarz nie da mi odpowiedzi na ta chwile i wiadomo,oni przeciagaja w czasie takie decyzje o nastepnej ciazy na jak pozniejszy czas.macie drogie mamy jakies doswiadczenia?

ewelinusia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ