X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną kiedy szansa na kolejne in vitro po urodzeniu martwego dziecka
Odpowiedz

kiedy szansa na kolejne in vitro po urodzeniu martwego dziecka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewelinusia Debiutantka

Wysłany: 4 listopada 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam.dwa tygodnie teu urodzilam martwego synka,ciaza przebiegala idealnie.synek byl okazem zdrowia.urodzilam w 25 tyg ciazy,przyczyna smierci-owiniecie pepowina.nie potrafie poradzic sobie z ta strata,dlugo walczylismy o ta ciaze,zabieg in vitro byl jedynym wyjsciem.jedynym lekarstwem na moj bol byla by kolejna ciaza,jesli fizycznie wszystko by ladnie sie goilo to jakie mam szanse aby znowu podejsc do zabiegu.wizyte mam na koniec miesiaca,lekarz nie da mi odpowiedzi na ta chwile i wiadomo,oni przeciagaja w czasie takie decyzje o nastepnej ciazy na jak pozniejszy czas.macie drogie mamy jakies doswiadczenia?

ewelinusia
  • Wisienka95 Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2025, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli jeszcze tu zaglądasz, napisz proszę jak zakończył sie ten temat. Jestem w takiej samej sytuacji, jednak ciaza zakończyła sie dużo później.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ