X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika Bocian Katowice
Odpowiedz

Klinika Bocian Katowice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Namyria Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

nie widzę nic o Bocianie w Katowicach więc zaczynam nowy temat:) Wiem, że dużo osób szuka opinii, kosztów itp.

Ja jestem już po transferze 2 zarodków i czekam do 14 dni na wynik.

Pierwsza wizyta informacyjna - 13.06.
    Transfer dwóch trzydniowych zarodków - 03.08.

Więc poszło bardzo szybko:)

Co do kosztów w naszym przypadku:

Wszystkie wizyty: 650 zł (w cenie mam jeszcze wizytę po 14 dniach od transferu).
    In Vitro z selekcją plemników IMSI i Wizualizacja wrzeciona kariokinetycznego SV : 5900 zł
    Badania do zabiegu i przez wizytami: 1695 zł
    Leki : 646,36 zł + 150 zł FertilManPlus
    Razem: 8936,36 zł

Lekarze i położne bardzo miłe - jakie Wy macie doświadczenia? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 15:02

Freyja lubi tę wiadomość

IGGRp2.png

31 lat - Bocian Katowice

⏱13.06.18 - Pierwsza wizyta w Klinice
    1️⃣
    03.08.18 - Transfer dwóch zarodków - cb ❌
    02.11.18 -❄️Crio - cb ❌
    2️⃣
    2019.12.05 - Crio - 3dniowego 💮

13dpt - beta 909!

🍼14.08.2020 - Poród przez cc

02.07.2022 - powrót po rodzeństwo - transfer ❄️(4d) cb ❌

Na zimowisku: ❄️(3d)

Przygotowania do ostatniego criotransferu
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ