X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika leczenia niepłodności
Odpowiedz

Klinika leczenia niepłodności

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • samka02 Nowa

Wysłany: 3 kwietnia, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Pierwszy raz zdecydowałam się napisać coś tutaj, dlatego proszę o wyrozumiałość... Obserwuję wpisy od dłuższego czasu, ponieważ z mężem rozpoczęliśmy starania o dziecko. Niestety w ciągu ostatnich (dosłownie) trzech dni nasz świat zaczął walić się nam na głowę. Mąż otrzymał pilne skierowanie na usunięcie jądra - podejrzenie nowotworu. Działamy szybko i bojowo - zdecydowaliśmy się zamrozić nasienie. Jesteśmy ze Śląska. Wiem, że jest tu wiele dobrych dusz i jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie, może polecić klinikę, cokolwiek podpowiedzieć, będziemy bardzo wdzięczni. Każda, nawet najmniejsza wskazówka jest teraz cenna. Jesteśmy totalnie... nowi... w temacie, bo wszystko dzieje się bardzo szybko, a chcemy zrobić co w naszej mocy żeby było dobrze. Z góry dziękuję za Wasz poświęcony czas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia, 23:57

• Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samka02 wrote:
    Cześć! Pierwszy raz zdecydowałam się napisać coś tutaj, dlatego proszę o wyrozumiałość... Obserwuję wpisy od dłuższego czasu, ponieważ z mężem rozpoczęliśmy starania o dziecko. Niestety w ciągu ostatnich (dosłownie) trzech dni nasz świat zaczął walić się nam na głowę. Mąż otrzymał pilne skierowanie na usunięcie jądra - podejrzenie nowotworu. Działamy szybko i bojowo - zdecydowaliśmy się zamrozić nasienie. Jesteśmy ze Śląska. Wiem, że jest tu wiele dobrych dusz i jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie, może polecić klinikę, cokolwiek podpowiedzieć, będziemy bardzo wdzięczni. Każda, nawet najmniejsza wskazówka jest teraz cenna. Jesteśmy totalnie... nowi... w temacie, bo wszystko dzieje się bardzo szybko, a chcemy zrobić co w naszej mocy żeby było dobrze. Z góry dziękuję za Wasz poświęcony czas.

Witaj .Nie są to moje rejony ale słyszałam sporo dobrych opini I macierzyństwo w Krakowie może zapytaj na poszczególnych grupach z danych klinik niestety nie jestem w stanie wiecej podpowiedzieć jeśli chodzi o te rejony. Życzę wszystkiego dobrego

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
    Zostały ❄️❄️

preg.png

Zawsze jest miejsce na cud 🌺
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ