Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika leczenia niepłodności
Odpowiedz

Klinika leczenia niepłodności

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • samka02 Nowa

Wysłany: 3 kwietnia, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Pierwszy raz zdecydowałam się napisać coś tutaj, dlatego proszę o wyrozumiałość... Obserwuję wpisy od dłuższego czasu, ponieważ z mężem rozpoczęliśmy starania o dziecko. Niestety w ciągu ostatnich (dosłownie) trzech dni nasz świat zaczął walić się nam na głowę. Mąż otrzymał pilne skierowanie na usunięcie jądra - podejrzenie nowotworu. Działamy szybko i bojowo - zdecydowaliśmy się zamrozić nasienie. Jesteśmy ze Śląska. Wiem, że jest tu wiele dobrych dusz i jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie, może polecić klinikę, cokolwiek podpowiedzieć, będziemy bardzo wdzięczni. Każda, nawet najmniejsza wskazówka jest teraz cenna. Jesteśmy totalnie... nowi... w temacie, bo wszystko dzieje się bardzo szybko, a chcemy zrobić co w naszej mocy żeby było dobrze. Z góry dziękuję za Wasz poświęcony czas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia, 23:57

• Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samka02 wrote:
    Cześć! Pierwszy raz zdecydowałam się napisać coś tutaj, dlatego proszę o wyrozumiałość... Obserwuję wpisy od dłuższego czasu, ponieważ z mężem rozpoczęliśmy starania o dziecko. Niestety w ciągu ostatnich (dosłownie) trzech dni nasz świat zaczął walić się nam na głowę. Mąż otrzymał pilne skierowanie na usunięcie jądra - podejrzenie nowotworu. Działamy szybko i bojowo - zdecydowaliśmy się zamrozić nasienie. Jesteśmy ze Śląska. Wiem, że jest tu wiele dobrych dusz i jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie, może polecić klinikę, cokolwiek podpowiedzieć, będziemy bardzo wdzięczni. Każda, nawet najmniejsza wskazówka jest teraz cenna. Jesteśmy totalnie... nowi... w temacie, bo wszystko dzieje się bardzo szybko, a chcemy zrobić co w naszej mocy żeby było dobrze. Z góry dziękuję za Wasz poświęcony czas.

Witaj .Nie są to moje rejony ale słyszałam sporo dobrych opini I macierzyństwo w Krakowie może zapytaj na poszczególnych grupach z danych klinik niestety nie jestem w stanie wiecej podpowiedzieć jeśli chodzi o te rejony. Życzę wszystkiego dobrego

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
    Zostały ❄️❄️
    2027 powrót po ostatnie zarodki

preg.png

Zawsze jest miejsce na cud 🌺
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ