Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się z pomocą medyczną › Klinika leczenia niepłodności
Odpowiedz

Klinika leczenia niepłodności

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • samka02 Nowa

Wysłany: 3 kwietnia, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Pierwszy raz zdecydowałam się napisać coś tutaj, dlatego proszę o wyrozumiałość... Obserwuję wpisy od dłuższego czasu, ponieważ z mężem rozpoczęliśmy starania o dziecko. Niestety w ciągu ostatnich (dosłownie) trzech dni nasz świat zaczął walić się nam na głowę. Mąż otrzymał pilne skierowanie na usunięcie jądra - podejrzenie nowotworu. Działamy szybko i bojowo - zdecydowaliśmy się zamrozić nasienie. Jesteśmy ze Śląska. Wiem, że jest tu wiele dobrych dusz i jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie, może polecić klinikę, cokolwiek podpowiedzieć, będziemy bardzo wdzięczni. Każda, nawet najmniejsza wskazówka jest teraz cenna. Jesteśmy totalnie... nowi... w temacie, bo wszystko dzieje się bardzo szybko, a chcemy zrobić co w naszej mocy żeby było dobrze. Z góry dziękuję za Wasz poświęcony czas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia, 23:57

• Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samka02 wrote:
    Cześć! Pierwszy raz zdecydowałam się napisać coś tutaj, dlatego proszę o wyrozumiałość... Obserwuję wpisy od dłuższego czasu, ponieważ z mężem rozpoczęliśmy starania o dziecko. Niestety w ciągu ostatnich (dosłownie) trzech dni nasz świat zaczął walić się nam na głowę. Mąż otrzymał pilne skierowanie na usunięcie jądra - podejrzenie nowotworu. Działamy szybko i bojowo - zdecydowaliśmy się zamrozić nasienie. Jesteśmy ze Śląska. Wiem, że jest tu wiele dobrych dusz i jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie, może polecić klinikę, cokolwiek podpowiedzieć, będziemy bardzo wdzięczni. Każda, nawet najmniejsza wskazówka jest teraz cenna. Jesteśmy totalnie... nowi... w temacie, bo wszystko dzieje się bardzo szybko, a chcemy zrobić co w naszej mocy żeby było dobrze. Z góry dziękuję za Wasz poświęcony czas.

Witaj .Nie są to moje rejony ale słyszałam sporo dobrych opini I macierzyństwo w Krakowie może zapytaj na poszczególnych grupach z danych klinik niestety nie jestem w stanie wiecej podpowiedzieć jeśli chodzi o te rejony. Życzę wszystkiego dobrego

Ja 38 l On 38 l
    Hania🧑 6 lat ivf
    Ivf 2025 ❄️❄️❄️
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
    Zostały ❄️❄️
    Maj 2026 CC Staś
    Styczeń 2027 powrót do diagnostyki ⏳️

Zawsze jest miejsce na cud 🌺
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ