Klinika leczenia niepłodności
-
Cześć! Pierwszy raz zdecydowałam się napisać coś tutaj, dlatego proszę o wyrozumiałość... Obserwuję wpisy od dłuższego czasu, ponieważ z mężem rozpoczęliśmy starania o dziecko. Niestety w ciągu ostatnich (dosłownie) trzech dni nasz świat zaczął walić się nam na głowę. Mąż otrzymał pilne skierowanie na usunięcie jądra - podejrzenie nowotworu. Działamy szybko i bojowo - zdecydowaliśmy się zamrozić nasienie. Jesteśmy ze Śląska. Wiem, że jest tu wiele dobrych dusz i jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie, może polecić klinikę, cokolwiek podpowiedzieć, będziemy bardzo wdzięczni. Każda, nawet najmniejsza wskazówka jest teraz cenna. Jesteśmy totalnie... nowi... w temacie, bo wszystko dzieje się bardzo szybko, a chcemy zrobić co w naszej mocy żeby było dobrze. Z góry dziękuję za Wasz poświęcony czas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia, 23:57
-
samka02 wrote:Cześć! Pierwszy raz zdecydowałam się napisać coś tutaj, dlatego proszę o wyrozumiałość... Obserwuję wpisy od dłuższego czasu, ponieważ z mężem rozpoczęliśmy starania o dziecko. Niestety w ciągu ostatnich (dosłownie) trzech dni nasz świat zaczął walić się nam na głowę. Mąż otrzymał pilne skierowanie na usunięcie jądra - podejrzenie nowotworu. Działamy szybko i bojowo - zdecydowaliśmy się zamrozić nasienie. Jesteśmy ze Śląska. Wiem, że jest tu wiele dobrych dusz i jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie, może polecić klinikę, cokolwiek podpowiedzieć, będziemy bardzo wdzięczni. Każda, nawet najmniejsza wskazówka jest teraz cenna. Jesteśmy totalnie... nowi... w temacie, bo wszystko dzieje się bardzo szybko, a chcemy zrobić co w naszej mocy żeby było dobrze. Z góry dziękuję za Wasz poświęcony czas.
Witaj .Nie są to moje rejony ale słyszałam sporo dobrych opini I macierzyństwo w Krakowie może zapytaj na poszczególnych grupach z danych klinik niestety nie jestem w stanie wiecej podpowiedzieć jeśli chodzi o te rejony. Życzę wszystkiego dobrego -