X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną KOGO POLECASZ Z NOVUM
Odpowiedz

KOGO POLECASZ Z NOVUM

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • monia 70 Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEWCZYNY LECZĄCE SIE W NOVUM KOGO POLECACIE . MUSZE PODJĄĆ DECYZJE I ZAPISAC SIE :)

• emka29 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem dr Wojewódzki. Mimo, że nie przypadł mi do gustu to u niego miałam najlepszy rezultat podczas stymulacji.

Bea77_2, monia 70, arcala lubią tę wiadomość

12.05.2016 ciąża pozamaciczna :(
    18.04.2017 7 tc serce przestało bić :(
    20.01.2018 7tc serce przestało bić :(
    28.01.2020 KD blastka 3BB ❤🤰
    1.06.2020 zdrowa 👨‍👩‍👧
    12.10.2020 ❤ Dominika
    km5suay3h4up5iou.png
  • monia 70 Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JUZ ZAPADŁA KLAMKA.... ZAPISAŁAM SIE DO DR ZAMORY NA 10.I :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ