X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną komplikacje po letrozole
Odpowiedz

komplikacje po letrozole

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Plumka0704 Koleżanka

Wysłany: 12 września 2024, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewczyny czy któraś z was miala podobna sytuację . Stymulacje letrazolem zaczęłam w polsce 2.5mg i wtedy miałam ladne owulacje od 2 do 3 ladych pecherzykow . Później resztę stymulacji miałam u siebie w UK i tu przepisali mi dawkę 5mg dzisiaj miałam pierwszy skan po tej dawce 12dpo i miałam co najmniej 60 pecherzykow😱 Pani pielęgniarka powiedziała że wygląda jej to na pcos. Czy jest to możliwe że jest to wyłącznie spowodowane lekami i większą dawka czy powinnam się martwić. Miesiączki mam regularnie i nigdy wcześniej nie miałam problemów zeby bylo tyle jajeczek .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2024, 20:15

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ