X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną komputer cyklu
Odpowiedz

komputer cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • niania Koleżanka

Wysłany: 23 grudnia 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Dwa lata temu kupiłam z oficjalnej strony komputer cyklu baby camp..(planowaliśmy z mężem powiększyć rodzinę)Przez pierwszy miesiąc komputer się uczył, w drugim cyklu( a w pierwszym miesiącu starań) udało mi się zajść w ciąże..gdy tylko dowiedziałam się o ciąży przestałam go używać..teraz córeczka często budzi się w nocy i ciężko mi się zmobilizować do wstawania i do niej i do pomiaru temperatury, a może jeszcze komuś posłuży.. przed wysłaniem skasuję wszystkie swoje dane także będzie jak nowy. W razie pytań proszę pisać [email protected] z wysyłką 1800zł wszystkie informacje są na oficjalnej stronie http://www.ladycomp.pl/

Niania ..
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ