Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną komputer cyklu
Odpowiedz

komputer cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • niania Koleżanka

Wysłany: 23 grudnia 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Dwa lata temu kupiłam z oficjalnej strony komputer cyklu baby camp..(planowaliśmy z mężem powiększyć rodzinę)Przez pierwszy miesiąc komputer się uczył, w drugim cyklu( a w pierwszym miesiącu starań) udało mi się zajść w ciąże..gdy tylko dowiedziałam się o ciąży przestałam go używać..teraz córeczka często budzi się w nocy i ciężko mi się zmobilizować do wstawania i do niej i do pomiaru temperatury, a może jeszcze komuś posłuży.. przed wysłaniem skasuję wszystkie swoje dane także będzie jak nowy. W razie pytań proszę pisać [email protected] z wysyłką 1800zł wszystkie informacje są na oficjalnej stronie http://www.ladycomp.pl/

Niania ..
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ