X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kraków TANIE badania laboratoryjne
Odpowiedz

Kraków TANIE badania laboratoryjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żelka1990 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2022, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Zaczynam głębsza diagnostykę i wiadomo tych badań jest bardzo dużo, a zaczynamy już liczyć każdą złotówkę na wydanych lekarzy, badania i suplementy…
    Tylko robie zazwyczaj badania w alab labolatoria lub diagnostyka ( chociaż ona droższa mi się wydaje), dostaje informacje np od forumowiczki ze ona przeciwciała plemnikowe zrobiła za około 30 zł a ja szukam i w Krk ponad 80 zł 🙄.

Czy ktoś może wie gdzie w Krakowie ceny badań nie zabijają typu, homocysteina, przeciwciała plemnikowe, insulina, itd ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2022, 16:56

age.png
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ