X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kriotransfer zarodka zamrozonego w 3 dobie
Odpowiedz

Kriotransfer zarodka zamrozonego w 3 dobie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gwiazdeczka88 Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dwa dni temu miałam transfer zarodka zamrożonego w 3 dobie. Został rozmrożony dzień przed transferem i został podany na kolejny dzień .
    Po rozmrożeniu podzielił się i miał 14 blastomerow. Jeszcze nie kompaktowal. Nie ma fragmentacji. Czy ma on szanse żeby ze mną zostać ? Czy nie jest spóźniony w rozwoju ? Napiszcie proszę. To moja 3 procedura

Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
    HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
    AMH 1,98
    06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków :-(
    13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków :-(, brak mrozaków
  • mar2śka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może zapytaj dziewczyn na wątku IVF, jest tam dużo doświadczonych osób. Może coś podpowiedzą

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka
    Z zarodkami jest tak, że nigdy nie wiadomo. Czasem te super piękne ciąży nie dają a te kiepskie tak. To loteria jest.
    Niestety nie ma recepty na to, że przy takim a takim zarodku na 90% się uda.
    Wiem, że się denerwujesz, ale poczekaj jeszcze parę dni, zrób betę i się dowiesz.
    Trzymam kciuki!

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ