X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Krótka faza lutealna
Odpowiedz

Krótka faza lutealna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Dziewczynki mam pytanko. Moje cykle trwają ostatnio 23-24 dni i mam krótką fazę lutealną. Myślicie że sama mogłabym sobie wziąć Luteinę albo Duphaston?

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mialam takie cykle, dupek nie zawsze pomagal,bo skoro owu byla w 11dc a dupka bierze sie po owu to jak bralam od 13dc przez 10dni to i tak wychodzilo 23-24dni. Sama lepiej sobie nic nie przepisuj tylko zrob badanie progesteronu 7dpo i pokaz lekarzowi. Moze faktycznie powinnas brac a moze owu masz wczesniej i taka Twoja natura.monitorujesz cykle?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ