Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną krwawienie po transferze i pozytywnej becie
Odpowiedz

krwawienie po transferze i pozytywnej becie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • muminek31 Nowa

Wysłany: 7 lipca, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z was miala pozytywna bete, pozniej sie zaczelo małe krwawienie ktore sie nasila trwa juz 5 dzien. Bete badalam dwa razy bylo 6 i pozniej 20, dzisiaj tez poszlam ale mam obawy co sie dzieje. Krwi nie ubywa i zaczyna bolec brzuch jak na okres chociaz mnie rzadko boli. Boje sie ze sie nie udało jednak

• Woczekiwaniu Autorytet

Wysłany: 7 lipca, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminek31 wrote:
    Czy ktoras z was miala pozytywna bete, pozniej sie zaczelo małe krwawienie ktore sie nasila trwa juz 5 dzien. Bete badalam dwa razy bylo 6 i pozniej 20, dzisiaj tez poszlam ale mam obawy co sie dzieje. Krwi nie ubywa i zaczyna bolec brzuch jak na okres chociaz mnie rzadko boli. Boje sie ze sie nie udało jednak

Sprawdź progesteron. Skontaktuj się z lekarzem prowadzącym.

Starania od 11.2018
    🧔‍♂️ 90: nieprawidłowy kariotyp: translokacja 14/21, oligozospermia
    👱‍♀️ 93: AMH: (07.2023)- 2.96, (10.2025)-1.91
    Komórki NK z krwi 21.3%❌, KIR AA ❌, Cross-match❌
    IPLE ❌, Ebiom+✅

I IVF 12/2023
    10 🥚, 7 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 1x ❄️zdrowy
    ➡️I FET 17/06/2024,
    Beta: 8dpt: 13,50, 10dpt: CB 💔
    II IVF 10/2024 (zmiana kliniki)
    16 🥚, 12 dojrzałych, 8 zapłodnionych, 3x ❄️,
    (1 prawidłowy, 1 mozaika)
    ➡️II FET 28/01/2025
    Accofil, Smoflipid
    Beta: 8dpt-97.40, 10dpt-174, 13dpt-163, 14dpt-115 💔
    ➡️III FET 28/04/2025
    Immunosupresja,Accofil, Smoflipid, Encorton
    Beta: 8dpt 15,30, 10dpt: CB 💔
    III IVF 11.2025 -15 🥚, 10 dojrzałych, 3x❄️ (1 prawidłowy)
    IV IVF 01.2026 -13 🥚, 7 dojrzałych, 4x❄️(4 prawidłowe)
    ➡️IV FET 08.06.2026
    Beta: 8dpt-31,90, 10dpt-CB 💔
  • muminek31 Nowa

Wysłany: 7 lipca, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woczekiwaniu wrote:
    Sprawdź progesteron. Skontaktuj się z lekarzem prowadzącym.
    Dzieki za odpowiedz, beta jest 20 taka sama od piatku wiec nic z tego. Nie wiem jak dalej wyglada postepowanie, czekac na okres? kiedy powienien sie pojawic? czy teraz ten cykl sie rozlreguluje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ