X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Krwawienie podczas brania luteiny
Odpowiedz

Krwawienie podczas brania luteiny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • orchid Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, pomocy :( dzis 21 dzien cyklu, od 18 biore luteine 2x 2 tab dziennie, od wczoraj plamienia, lekarz nakazal zwiekszyc dawke do 3x2 tabl,dzisiaj pojawilo sie krwawienie,wygladajace jak poczatek okresu,czy to w ogole mozliwe zeby krwawic w trakcie przyjmowania luteiny? Dodam ze moje cykle maja 28-29 dni,ten jest po clo i pregnylu,luteine dostalam na plamienia i ewentualne podtrzymanie

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja ostatnio jak wywolywalam @ luteiną to zaczeelam krwawic w 2 dniu brania, a zwykle zaczynalam pare dni po skonczeniu brania. Lekarze mowia ze jak zacznie sie krwawienie to luteine odstawiamy.
    Ja teraz tez jestem po cyklu CLO i zastrzyku ovitrelle wczoraj test byl negatywny wiec w sobote zaczynam brac lutke na wywolanie @ - nie bede czekac w nieskonczonosc.

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• orchid Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze to krawienie bylo w sumie jednorazowe, mam teraz bezowe plamienia,myslisz ze odstawic?

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 02:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie odstawiaj, chyba że okres rozkreci się na maksa

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ