X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Krwawienie podczas brania luteiny
Odpowiedz

Krwawienie podczas brania luteiny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • orchid Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, pomocy :( dzis 21 dzien cyklu, od 18 biore luteine 2x 2 tab dziennie, od wczoraj plamienia, lekarz nakazal zwiekszyc dawke do 3x2 tabl,dzisiaj pojawilo sie krwawienie,wygladajace jak poczatek okresu,czy to w ogole mozliwe zeby krwawic w trakcie przyjmowania luteiny? Dodam ze moje cykle maja 28-29 dni,ten jest po clo i pregnylu,luteine dostalam na plamienia i ewentualne podtrzymanie

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja ostatnio jak wywolywalam @ luteiną to zaczeelam krwawic w 2 dniu brania, a zwykle zaczynalam pare dni po skonczeniu brania. Lekarze mowia ze jak zacznie sie krwawienie to luteine odstawiamy.
    Ja teraz tez jestem po cyklu CLO i zastrzyku ovitrelle wczoraj test byl negatywny wiec w sobote zaczynam brac lutke na wywolanie @ - nie bede czekac w nieskonczonosc.

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• orchid Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze to krawienie bylo w sumie jednorazowe, mam teraz bezowe plamienia,myslisz ze odstawic?

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 02:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie odstawiaj, chyba że okres rozkreci się na maksa

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ