SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Krzysztof Katulski endokrynolig
Odpowiedz

Krzysztof Katulski endokrynolig

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane, czy któraś miała styczność z tym lekarzem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wejdz na www.znanylekarz.pl i poczytaj opinie

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki już tam czytałam, ale zakładam, ze często tam dużo opinii sami lekarze piszą albo sobie - pozytywne, albo "konkurentom" - negatywy. Więc wolałabym tutaj od prawdziwych dziewczyn :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

• shadowgirl Nowa

Wysłany: 26 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodziłam do tego lekarza. Diagnostycznie najpierw , a potem by pomógł w zaciążeniu.
    Co prawda w 4 stymulowanych cylkach się nie udało, ale leki które zapisywał wg następnego lekarza były prawidłowych dnia i dawkach podawane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję za odpowiedź. Póki co jestem z niego bardzo zadowolona. Znacznie zmniejszył mi dawki leków a skutek podobny :) Jestem zachwycona. Lecząc się wczesnej dużo brałam wszystkiego a efekty słabe (albo endo za cienkie, owulka za późno, brak śluzu) leki na jedno pomagały na drugie nie. Teraz wsyztsko jakoś ładnie jest zgrane :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ