X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Krzysztof Katulski endokrynolig
Odpowiedz

Krzysztof Katulski endokrynolig

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane, czy któraś miała styczność z tym lekarzem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wejdz na www.znanylekarz.pl i poczytaj opinie

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki już tam czytałam, ale zakładam, ze często tam dużo opinii sami lekarze piszą albo sobie - pozytywne, albo "konkurentom" - negatywy. Więc wolałabym tutaj od prawdziwych dziewczyn :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

• shadowgirl Nowa

Wysłany: 26 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodziłam do tego lekarza. Diagnostycznie najpierw , a potem by pomógł w zaciążeniu.
    Co prawda w 4 stymulowanych cylkach się nie udało, ale leki które zapisywał wg następnego lekarza były prawidłowych dnia i dawkach podawane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję za odpowiedź. Póki co jestem z niego bardzo zadowolona. Znacznie zmniejszył mi dawki leków a skutek podobny :) Jestem zachwycona. Lecząc się wczesnej dużo brałam wszystkiego a efekty słabe (albo endo za cienkie, owulka za późno, brak śluzu) leki na jedno pomagały na drugie nie. Teraz wsyztsko jakoś ładnie jest zgrane :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ