Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Krzysztof Katulski endokrynolig
Odpowiedz

Krzysztof Katulski endokrynolig

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane, czy któraś miała styczność z tym lekarzem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wejdz na www.znanylekarz.pl i poczytaj opinie

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki już tam czytałam, ale zakładam, ze często tam dużo opinii sami lekarze piszą albo sobie - pozytywne, albo "konkurentom" - negatywy. Więc wolałabym tutaj od prawdziwych dziewczyn :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

• shadowgirl Nowa

Wysłany: 26 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodziłam do tego lekarza. Diagnostycznie najpierw , a potem by pomógł w zaciążeniu.
    Co prawda w 4 stymulowanych cylkach się nie udało, ale leki które zapisywał wg następnego lekarza były prawidłowych dnia i dawkach podawane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję za odpowiedź. Póki co jestem z niego bardzo zadowolona. Znacznie zmniejszył mi dawki leków a skutek podobny :) Jestem zachwycona. Lecząc się wczesnej dużo brałam wszystkiego a efekty słabe (albo endo za cienkie, owulka za późno, brak śluzu) leki na jedno pomagały na drugie nie. Teraz wsyztsko jakoś ładnie jest zgrane :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ