X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną któtkie krwawienia
Odpowiedz

któtkie krwawienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od grudnia leczę hiperprolaktynemię, a od maja 2014 hashimoto+niedoczynność. Od tego czasu też może krwawienie miesiączkowe zmieniało się w liczbie dni. Od kiedy dostałam okresu to miesiączka trwała 4-5 dni, około 2012 roku okres trwał 3-4 dni, a od momentu rozpoczęcia leczenia w/w chorób mój okres trwa 1-2 dni. Owulację mam potwierdzoną, ale zastanawiam się czy tak małe krwawienie może świadczyć o jakiś innych problemach? Ma może któraś z Was podobnie?

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ