X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Lametta i Dostinex- oddam w dobre ręce :)
Odpowiedz

Lametta i Dostinex- oddam w dobre ręce :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mama-Ali Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2017, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny

Mam w domu 15 tabletek lametty i 2,5 dostinexu. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana, prośba o wiadomość na priv.

ex2bgu1r0a0mqp77.png

f2wl3e5eiokd3igu.png
  • halna Nowa

Wysłany: 23 czerwca 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj! Jestem zainteresowana kupnem dostinexu.

• Gabjas Nowa

Wysłany: 17 stycznia, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam nieotwarte opakowanie dostinexu. Ważny do grudnia 2025. Dorzucę też 20 tabletek Lametty, do czerwca 2026. Odbiór: Warszawa

Bebe87, Kiri86 lubią tę wiadomość

• Bebe87 Nowa

Wysłany: 21 stycznia, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabjas wrote:
    Dziewczyny, mam nieotwarte opakowanie dostinexu. Ważny do grudnia 2025. Dorzucę też 20 tabletek Lametty, do czerwca 2026. Odbiór: Warszawa
    Czy dostinex jest aktualny?

• Kiri86 Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabjas wrote:
    Jeśli dostinex będzie wolny to jestem chętna w kolejce :)

Kiri
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ