X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Lametta i luteina - sprzedam
Odpowiedz

Lametta i luteina - sprzedam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Elwira04 Debiutantka

Wysłany: 10 listopada 2022, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć 🙂
    Sprzedam dwa zamknięte fabrycznie opakowania Lametty tj. 60 tabletek z datą ważności 02.2023 oraz 09.2023
    Cztery fabrycznie zamknięte opakowania Luteiny dopochwowej od Adamed z datą ważności 08.2023

Szkoda żeby się zmarnowało, a mi się już nie przyda
    [email protected]

• Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 28 listopada 2022, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elwira04 wrote:
    Cześć 🙂
    Sprzedam dwa zamknięte fabrycznie opakowania Lametty tj. 60 tabletek z datą ważności 02.2023 oraz 09.2023
    Cztery fabrycznie zamknięte opakowania Luteiny dopochwowej od Adamed z datą ważności 08.2023

[email protected]
    Aktualna lametta ?

• Kasiazadka1987 Debiutantka

Wysłany: 9 grudnia 2022, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elwira04 wrote:
    Cześć 🙂

[email protected]

Witaj czy ogłoszenie dalej aktualne chętnie odkupie

• Mirtiś Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2022, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj. Chętna na Lamettę
    Potrzebuję chociaż z 30 tabletek więc jeśli jakaś Pani nie potrzebuje dwóch opakowań to chętnie odkupię 30 sztuk...proszę.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2022, 15:22

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ