Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Lametta, Latrazol
Odpowiedz

Lametta, Latrazol

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Plumka0704 Koleżanka

Wysłany: 8 czerwca 2024, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny jestem tu nowa i chciałabym się was poradzić i usłyszeć wasze historie .
    W tym cyklu zaczęłam swoją przygodę z lametta od 3dc-7dc . Dzisiaj minął 5 dzień i czuję się okropnie bardzo boli mnie caly tył glowy,zawroty,biegunka,wymioty i osłabienie. Mam nadzieję że szybko wrócę do zdrowia . Jakie były wasze objawy ?
    Chciałam również zapytać jak wygląda IUI? za parę dni odwiedzę klinikę i będziemy podchodzić do naszej pierwszej inseminacji .
    Moje owulacje zazwyczaj były dosyć późno około 18-20dc . Czy lametta przyspieszy mi tą owulacje ? Mój cykl to 34-36 .
    Wszystkie badania były zrobione mam dwa drożne jajowody a z histeroskopi wyszło mi zapalenie na endometrium które wyleczyłam antyniotykami .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ