X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną lamette plus dong..????
Odpowiedz

lamette plus dong..????

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)
    od 3dc do 7dc mam przepisana LAMETTE-na stymulacje ovu.
    Chciała po @ zacząć brac donga ale nie wiem czy nie "przedobrze"
    Oto działanie Lametty:
    Femara (Aromek, Lametta)
    Letrozolum - Femara jest szeroko stosowanym lekiem w leczeniu niepłodności. Wywołuje owulację poprzez blokowanie produkcji estrogenów, co w konsekwencji prowadzi do zwiększonego wydzielania GnRH i syntezy FSH . Lek ten stosuje się w dawce 2,5 mg lub 5 mg od 3 do 7 dnia cyklu.
    Jak myślicie?

ex2btv738sn49jef.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lametta to coś jak Clo?

Przy Clo wiem, że można brać donga. Ale w małych dawkach.
    Proponowałabym po @ 1 x dziennie do owulki lub 2x1 przez 4 dni.

SunSun lubi tę wiadomość

• SunSun Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może spróbuję faktycznie w małej dawce..

ex2btv738sn49jef.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dong działa dobrze też na endo, więc w małych dawkach nie zaszkodzi. Tylko naprawdę 1-2 max.

SunSun lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ