X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Laparoskopia w Krakowie?
Odpowiedz

Laparoskopia w Krakowie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, którym temat nie jest obcy, proszę napiszcie gdzie najlepiej wykonać ten zabieg i gdzie można na NFZ?
    Jak długo się czeka?

I ogólnie wszystki informacje w Waszego doświadczenia mile wskazane.

Zdiagnozowano u mnie zespół LUF oraz w obecnym cyklu Trójkomorową transsoniczną cystę .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 09:02

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lecze się u krakowskiego lekarza ale na laparo kierował mnie na śląsk bo ponoć tam najlepiej i stosują profilaktykę przeciwzrostową (jeżeli ktos chce)- może w krakowie też...

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ