X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Laparoskopia w Krakowie?
Odpowiedz

Laparoskopia w Krakowie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, którym temat nie jest obcy, proszę napiszcie gdzie najlepiej wykonać ten zabieg i gdzie można na NFZ?
    Jak długo się czeka?

I ogólnie wszystki informacje w Waszego doświadczenia mile wskazane.

Zdiagnozowano u mnie zespół LUF oraz w obecnym cyklu Trójkomorową transsoniczną cystę .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 09:02

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lecze się u krakowskiego lekarza ale na laparo kierował mnie na śląsk bo ponoć tam najlepiej i stosują profilaktykę przeciwzrostową (jeżeli ktos chce)- może w krakowie też...

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ