X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Leczenie w Łodzi polećcie kogoś
Odpowiedz

Leczenie w Łodzi polećcie kogoś

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • czekającanacud Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny leczyłam się rok u dr banaszczyk w gamecie. Chcę zmienić lekarza... możecie coś podpowiedzieć????

2nn343r8oxp9y3dz.png
  • czekającanacud Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam pytanie:) Jeśli nie ma nikogo kto leczy się w Łodzi to może Warszawa?

2nn343r8oxp9y3dz.png
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Wawie polecam Dr Kaplińskiego o ile koszty nie są dla Ciebie problemem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 23:56

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

Twins are coming:
    preg.png
  • asiamar Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę do dr Banaszczyk i jestem zadowolona . Wcześniej chodziłam do dr Sobkiewicza małomówny , ale też profesjonalista.

Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
    Gameta Rzgów <3 <3 <3. Jest cud ❤
  • józefka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obecnie leczę się profesora Sobkiewicza i doktor Stefanowicz w SALVE. Polecam serdecznie. To są lekarze od IVF, ewentualnie wspaniały jest doktor Bielak ale on ma swoją prywatny gabinet i pracuje w Matce Polce. Serdecznie polecam :)

https://www.maluchy.pl/li-72827.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ