X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Lekarz w Lublinie
Odpowiedz

Lekarz w Lublinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monia321 Debiutantka

Wysłany: 15 września, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, aktualnie leczę się w klinice Provivo w Lublinie, ale chciałabym zmienić lekarza. Czy macie kogoś do polecenia w Lublinie?

• lilka2025 Przyjaciółka

Wysłany: 16 września, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, również leczyłam się u pani doktor w provivo, jednak było kilka kwestii przez które zrezygnowałam. Polecam ovea, prof. W ;)

💊inofem, Vit D3, Omega 3, Q10,Tardyferon, Neurovit, Metformax, Dostinex

Żelazo 29 µg/dl
    DHEA-SO4 213,8 µg/dl
    homocysteina 8,41 µmol/l
    anty-TPO < 3,00 IU/ml
    SHBG 73,5 nmol/l
    TSH 1,216 µIU/ml
    Vit D3 58,60 ng/ml
    anty-TG < 3,00 IU/ml
    androstendion 3,38 ng/ml

Badania z 3 d.c ⬇️
    testosteron 34,45 ng/dl
    estradiol 21,2 pg/ml
    FSH 4,72 mIU/ml
    LH 6,89 mIU/ml
    prolaktyna 30,91 ng/ml
  • Monia321 Debiutantka

Wysłany: 16 września, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilka2025 wrote:
    Hej, również leczyłam się u pani doktor w provivo, jednak było kilka kwestii przez które zrezygnowałam. Polecam ovea, prof. W ;)
    Czy ten lekarz tłumaczy cały proces leczenia i wyniki badań? Udało Ci się już zajść w ciążę? 😌

• Naadziejaa Autorytet

Wysłany: 16 września, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja leczyłam się w klinice niepłodności Ovum. U doktora Mroczkowskiego. Lekarz tłumaczył wyniki. U mnie skończyło się na inseminacji.

• lilka2025 Przyjaciółka

Wysłany: 16 września, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia321 wrote:
    Czy ten lekarz tłumaczy cały proces leczenia i wyniki badań? Udało Ci się już zajść w ciążę? 😌

Tłumaczy wszystko bardzo dokładnie, robi badania i szczegółowo je omawia. Ja byłam dopiero na dwóch wizytach i to w ciągu tygodnia więc jeszcze ciąży z tego nie ma, ale mam dobre przeczucia i jestem zadowolona z podejścia :)

💊inofem, Vit D3, Omega 3, Q10,Tardyferon, Neurovit, Metformax, Dostinex

Żelazo 29 µg/dl
    DHEA-SO4 213,8 µg/dl
    homocysteina 8,41 µmol/l
    anty-TPO < 3,00 IU/ml
    SHBG 73,5 nmol/l
    TSH 1,216 µIU/ml
    Vit D3 58,60 ng/ml
    anty-TG < 3,00 IU/ml
    androstendion 3,38 ng/ml

Badania z 3 d.c ⬇️
    testosteron 34,45 ng/dl
    estradiol 21,2 pg/ml
    FSH 4,72 mIU/ml
    LH 6,89 mIU/ml
    prolaktyna 30,91 ng/ml
  • AnonimowaStaraczka987 Nowa

Wysłany: 3 października, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Też leczę się w klinice Provivo. Też po cichu myślę żeby zmienić lekarza. Mogę wiedzieć co wpłynęło na Waszą decyzję?
    Ja mam wrażenie że wydaje coraz więcej na leki a efektów nie ma żadnych, mało też jest tłumaczenia czemu co i jak.

• Mq1991 Autorytet

Wysłany: 3 października, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnonimowaStaraczka987 wrote:
    Hej dziewczyny. Też leczę się w klinice Provivo. Też po cichu myślę żeby zmienić lekarza. Mogę wiedzieć co wpłynęło na Waszą decyzję?
    Ja mam wrażenie że wydaje coraz więcej na leki a efektów nie ma żadnych, mało też jest tłumaczenia czemu co i jak.
    Hej, ja leczę się w Ovum u dr Sz. U mnie skończyło się na IVF, ale mam kilka koleżanek którym pomógł na wcześniejszych etapach. Jak chcesz więcej wiedzieć, to możemy się zgadać na priv.

👱‍♀️ 33l👦🏻36l
    Starania od 08.2020, CP 💔 w 2022, Klinika leczenia niepłodności (Ovum Lublin) od 10.2023, 4 x stymulacja owulacji, 3 x IUI.
    AMH 7,34, Cross-match 30,2%, CD56❌️

2025 Start IVF ✅️
    -25.01 - stymulacja (Ovaleap, Cetrotide, Gonapeptyl)
    -10.02 - punkcja, ❄️❄️❄️❄️❄️
    -08.03/08.04 - I i II FET (Estrofem, Besins, Cyclogest, Prolutex, Accofil, Encorton, Acard)❌️
    -08.05 - III FET (Estrofem, Besins, Cyclogest, Prolutex, Accofil, Encorton, Acard, Neoparin) 7dpt beta 59, 9dpt 179, 11dpt 399, 13dpt 908, 19dpt USG, 21dpt 💔
    -17.07 IV FET ❌️
    -08-11.2025 antybiotykoterapia, immunosupresja 🛋
    -12.2025 V FET❔️⏳️
    Została ❄️

It's always darkest before the dawn
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ