Leki immmunologiczne kto wam przepisuje
-
Hej dziewczyny. Skąd bierzecie recepty na leki immunologiczne jak np encorton?
Miałam 2 wizyty.
Na jednej lekarz ocenił wyniki jako ok ( luxmed). Na 2giej wyniki faktycznie nok wskazujące alergie(?) Ale musze wszystkie wyniki ponowić w jego placówce za ok. 5 tysiecy! Nawet badania nasienia sobie dr dodał ktore juz 3x robiliśmyw placówce bocian( bocian, placówka prywatna tego lekarza w ktorej mam wykonać wyniki jeszcze raz). Jestem spłukana już kasy. Z wyników ewidentnie mam podwyższone limfocty b cd19 az dwukrotnie. Podwyzszone limfocyty t cd3cd4 także. Stosunek cd3 do cd4 to 2.1 Jeśli chodzi o cytokiny jakie dla mnie tez sa nok na tyle na ile Czytałam bo mam i th1 I th2 za w dolnych granicach. Cxyli tych dobrych też mam za mało. Nie wiem z jakim lekarzem sie naprawdę skonsultować. Nie chce jakiś szczepień, ani immuglobolin itp. Jedyne co mnie interesuje to delikatne sterydy jak encorton. Ale próbuje być pewna na 100% tak jak mi mówi intuicja, że coś z tą immunologia jest nok.... -
Angel_lika0 wrote:Hej dziewczyny. Skąd bierzecie recepty na leki immunologiczne jak np encorton?
Miałam 2 wizyty.
Na jednej lekarz ocenił wyniki jako ok ( luxmed). Na 2giej wyniki faktycznie nok wskazujące alergie(?) Ale musze wszystkie wyniki ponowić w jego placówce za ok. 5 tysiecy! Nawet badania nasienia sobie dr dodał ktore juz 3x robiliśmyw placówce bocian( bocian, placówka prywatna tego lekarza w ktorej mam wykonać wyniki jeszcze raz). Jestem spłukana już kasy. Z wyników ewidentnie mam podwyższone limfocty b cd19 az dwukrotnie. Podwyzszone limfocyty t cd3cd4 także. Stosunek cd3 do cd4 to 2.1 Jeśli chodzi o cytokiny jakie dla mnie tez sa nok na tyle na ile Czytałam bo mam i th1 I th2 za w dolnych granicach. Cxyli tych dobrych też mam za mało. Nie wiem z jakim lekarzem sie naprawdę skonsultować. Nie chce jakiś szczepień, ani immuglobolin itp. Jedyne co mnie interesuje to delikatne sterydy jak encorton. Ale próbuje być pewna na 100% tak jak mi mówi intuicja, że coś z tą immunologia jest nok....
Hej
Encorton przypisuje zazwyczaj immunoloog lub ginekolog który bierze pod uwagę immunologię . Czasami encorton przepisywany jest profilaktycznie aby zwiększyć szanse. -