X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Leki, starnia się
Odpowiedz

Leki, starnia się

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • małpka@ Debiutantka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, chciałam się Was zapytać czy któraś też ma tak jak ja i czy którejś się udało zajść otóż, mam niedoczyność przysadki mózgowej i nie mam miesiączki znaczy się mam ale co 2, 3 lata, i z tego względu biore leki clostilbegyt estrofem i provere, lekarz powiedział ze u mnie bardzo trudno będzie zajść w ciąże :( musze monitorowac cykl, i jeżeli owulacja bedzie występować i starania naturalne nic nie dadzą to podchodzimy do inseminacji, staramy się naturalnie 2 lata a pół roku z clostilbegytem.

małpka@oby nie
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ