X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Letrozol+Encorton - czy ktoś stosował razem?
Odpowiedz

Letrozol+Encorton - czy ktoś stosował razem?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ZNataliaMa Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Moja ginekolog z Polski przepisała mi Encorton ze względu na wrogi śluz, który biorę od sierpnia 2024. Mieszkam w Danii i właśnie się dostałam na inseminacje, którą będę miała stymulowaną Letrozolem. Lekarze w Danii zalecili odstawić Encorton, ponieważ boją się, że może mieć on negatywny wpływ na stymulację (oni w Danii nie znają chyba tego leku). Z kolei moja doktor z Polski mówi, że nawet jak zajdę w ciążę, to powinnam brać jeszcze bodajże kilka tygodni ten Encorton, żeby nie było „wrogiego środowiska” w macicy.

Czy jest tu jakaś kobietka, która była w podobnej sytuacji? Ja osobiście jestem za tym, aby zostać przy tym Encortonie.

Pozdrawiam ciepło

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ