Lublin Ovum
-
Dzień dobry. Czy któraś z Was ma doświadczenia związane z tym miejscem? Po 2 latach starań dostaliśmy diagnozę - wrogi śluz. Zaproponowano nam inseminację u dr Mroczkowskiego. Czy któraś leczyła się u tego lekarza, albo podchodziła do procedury inseminacji w tym miejscu?
-
pamarancza wrote:Dzień dobry. Czy któraś z Was ma doświadczenia związane z tym miejscem? Po 2 latach starań dostaliśmy diagnozę - wrogi śluz. Zaproponowano nam inseminację u dr Mroczkowskiego. Czy któraś leczyła się u tego lekarza, albo podchodziła do procedury inseminacji w tym miejscu?
Dla mnie ta klinika to nieporozumienie, chaos, brak miejsc u wlasnego lekarza. Odwolywane zabiegi na 1h przed.Ja stamtad szybko ucieklam. -
Ja robiłam tam sono HSG i zdiagnozowali niedrożny jajowód. Przeszłam zabieg udrożniania juz w szpitalu, jednak udało się samym kontrastem. I mam bardzo mocno mieszane odczucia, czy tam było to przeprowadzone dobrze. 😬 jak zapytałam po zabiegu co możemy zrobić z tym jajowodem to usłyszałam, że nic - taka moja uroda i czekać na owulacje z drugiej strony. No super..07.23 Misia 🩷👶
-
Ja Mroczkowskiego nie polecam. Robil mi inseminacje, która się nie udała a później powiedział że i tak nie miała prawa się udać. Poczułam się skarbonką do nabijania kasy.
Idź do szkodziaka, jest o wiele konkretniejszy i lepiej to wszystko prowadzi. -