X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Lublin Ovum

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pamarancza Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2023, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Czy któraś z Was ma doświadczenia związane z tym miejscem? Po 2 latach starań dostaliśmy diagnozę - wrogi śluz. Zaproponowano nam inseminację u dr Mroczkowskiego. Czy któraś leczyła się u tego lekarza, albo podchodziła do procedury inseminacji w tym miejscu?

• Marlo Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2023, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamarancza wrote:
    Dzień dobry. Czy któraś z Was ma doświadczenia związane z tym miejscem? Po 2 latach starań dostaliśmy diagnozę - wrogi śluz. Zaproponowano nam inseminację u dr Mroczkowskiego. Czy któraś leczyła się u tego lekarza, albo podchodziła do procedury inseminacji w tym miejscu?

Dla mnie ta klinika to nieporozumienie, chaos, brak miejsc u wlasnego lekarza. Odwolywane zabiegi na 1h przed.Ja stamtad szybko ucieklam.

• Kluska95 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2023, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam tam sono HSG i zdiagnozowali niedrożny jajowód. Przeszłam zabieg udrożniania juz w szpitalu, jednak udało się samym kontrastem. I mam bardzo mocno mieszane odczucia, czy tam było to przeprowadzone dobrze. 😬 jak zapytałam po zabiegu co możemy zrobić z tym jajowodem to usłyszałam, że nic - taka moja uroda i czekać na owulacje z drugiej strony. No super..

07.23 Misia 🩷👶
  • eMPe Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2023, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Mroczkowskiego nie polecam. Robil mi inseminacje, która się nie udała a później powiedział że i tak nie miała prawa się udać. Poczułam się skarbonką do nabijania kasy.
    Idź do szkodziaka, jest o wiele konkretniejszy i lepiej to wszystko prowadzi.

• Kkbb Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia 2023, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam tam u Pani Tkaczuk, lekarka ok ale przez ponad 2 lata leczenia i dużej sumy wydanej noc z tego nie wyszło.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ