X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną luteina a brak @
Odpowiedz

luteina a brak @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam !
    od 4 cykli staraliśmy się o dzieciątko za pomocą CLO
    @ przychodziła tak w 30-40 dc bez wywoływania
    w tym cykl który wg lekarza i tak był stracony dostałam luteinę brałam przez 10 dni 3x1 pod język od 13 dc do 23 dc potem na miesiąc mam mieć antyki by zasuszyć jajniki ( PCOs) i wrócić od raz do CLO 2x1 tabletka
    dzisiaj juz 38 dc test ostatni robiłam przedwczoraj w sumie zrobiłam z 8 tych z allegro @ nie ma ma ktoś jakąś radę?? w sumie to nie trzeba brac antyków od 1dc jeśli nei zależy na zabezpieczeniu ale boje sie że przez to miesiączka nie przyjdzie w 7 dniowej przerwie i nie będe mogła zacząć brac CLO.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 11:13

• Justine Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus, wybierz się zrobić test z krwi- wszystko będzie jasne od razu :)

Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
    3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
    Mała Królewna jest już z nami <3
    Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine właśnie jutro mam zamiar skoczyć
    ja tam w ciąże nie wierze
    tyle testów po takim czasie i moja tempka skacze raz 36,7 za dwa dni 36,2 potem zas 36,7 no paranoja
    PMS miałam okopnego wyłam strasznie bolały piersi - wszystko minęło
    nie mam już siły
    kiedyś brałam dupka 2x1 przez 5 dni i okres przyszedł po 12 dniach
    dzisiaj już 15 dni od odstawienia lutki

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amuś, ja miałam paskowe testy z allegro, na zdjęciu nie było widać, ale w rzeczywistości na białej kartce był zauważalny ledwo cień cienia (testy o czułości 10) więc kupiłam apteczny o czułości 25 i pokazały piękną wyraźną kreskę. może spróbuj zatestować na jakimś aptecznym teście. Albo tak jak radziła justine zrób betę.

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia ale od domniemanej owulki minęło dobre 25 dni bo w trakcie brania lutki na owulke raczej szans nie ma bo ona w przeciwieństwie do dupka owulke blokuje
    skocze na bete jutro chyba tylko krew daje 100%

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ