X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną luteina dopochwowo - ważne pytanie
Odpowiedz

luteina dopochwowo - ważne pytanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • czekającanacud Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :) Chciałam się dowiedzieć czy któraś z Was doświadczyła takiej sytuacji jak pozostawienie odrobinę krwi na aplikatorze po włożeniu tabletki? Miałam 11 dc wieczorem podany ovitrelle, a od 16 dc biorę luteinę dopochwowo no i wczoraj i dziś tj. 20 i 21 dc miałam właśnie na aplikatorze po wyjęciu odrobinkę krwi. Czy któraś z Was tak miała?

2nn343r8oxp9y3dz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wkladaj palcem lutke, bo byc moze aplikator cie podraznia w srodku... wiele dziewczyn przestalo go uzywac i potem juz bylo bez plamien i bez krwi na aplikatorze...

czekającanacud lubi tę wiadomość

• czekającanacud Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna255 wrote:
    wkladaj palcem lutke, bo byc moze aplikator cie podraznia w srodku... wiele dziewczyn przestalo go uzywac i potem juz bylo bez plamien i bez krwi na aplikatorze...

Dziękuję Ci za radę :)

Anna255 lubi tę wiadomość

2nn343r8oxp9y3dz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma za co :P

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ