X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną luteina dopochwowo - ważne pytanie
Odpowiedz

luteina dopochwowo - ważne pytanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • czekającanacud Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :) Chciałam się dowiedzieć czy któraś z Was doświadczyła takiej sytuacji jak pozostawienie odrobinę krwi na aplikatorze po włożeniu tabletki? Miałam 11 dc wieczorem podany ovitrelle, a od 16 dc biorę luteinę dopochwowo no i wczoraj i dziś tj. 20 i 21 dc miałam właśnie na aplikatorze po wyjęciu odrobinkę krwi. Czy któraś z Was tak miała?

2nn343r8oxp9y3dz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wkladaj palcem lutke, bo byc moze aplikator cie podraznia w srodku... wiele dziewczyn przestalo go uzywac i potem juz bylo bez plamien i bez krwi na aplikatorze...

czekającanacud lubi tę wiadomość

• czekającanacud Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna255 wrote:
    wkladaj palcem lutke, bo byc moze aplikator cie podraznia w srodku... wiele dziewczyn przestalo go uzywac i potem juz bylo bez plamien i bez krwi na aplikatorze...

Dziękuję Ci za radę :)

Anna255 lubi tę wiadomość

2nn343r8oxp9y3dz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma za co :P

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ