X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Mała liczba pecherzyków do In vitro
Odpowiedz

Mała liczba pecherzyków do In vitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • izaz123 Autorytet

Wysłany: 23 października 2021, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami mniej znaczy lepiej. W drugiej procedurze mialam na usg tylko 5 pecherzykow i pobrano 4 komorki. W 3 procedurze wiele pecherzykow a tylko 2 kpmorki.
    Jakie masz amh ?

• efcia84 Ekspertka

Wysłany: 23 października 2021, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaAnia1 wrote:
    AMH 0,94
    Ja ialam podob ie. Podchodzilam do 8
    Rocedur. W pierwszej miałam 12 pęcherzyków z czego żadnej komórki, później kilka procedur po jednym lub dwa pęcherzyki i jakiś marny zarodek.... Przy ostatniej procedurze przetrzy Ali mnie za długo i wszystkie komórki popekaly, wkoncu zdecydowałam się na KD. I miałem 8 pieknych zarodkow. Przyczyna u mnie była bardzo słaba odpowiedź na stymulacje i słabe jakość uzyskanego oocytu. Z upływem czasu gdyby się dało cofnąć czas już dawno bym sie zdecydowała na KD.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ