X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Mała liczba pecherzyków do In vitro
Odpowiedz

Mała liczba pecherzyków do In vitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • izaz123 Autorytet

Wysłany: 23 października 2021, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami mniej znaczy lepiej. W drugiej procedurze mialam na usg tylko 5 pecherzykow i pobrano 4 komorki. W 3 procedurze wiele pecherzykow a tylko 2 kpmorki.
    Jakie masz amh ?

• efcia84 Ekspertka

Wysłany: 23 października 2021, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaAnia1 wrote:
    AMH 0,94
    Ja ialam podob ie. Podchodzilam do 8
    Rocedur. W pierwszej miałam 12 pęcherzyków z czego żadnej komórki, później kilka procedur po jednym lub dwa pęcherzyki i jakiś marny zarodek.... Przy ostatniej procedurze przetrzy Ali mnie za długo i wszystkie komórki popekaly, wkoncu zdecydowałam się na KD. I miałem 8 pieknych zarodkow. Przyczyna u mnie była bardzo słaba odpowiedź na stymulacje i słabe jakość uzyskanego oocytu. Z upływem czasu gdyby się dało cofnąć czas już dawno bym sie zdecydowała na KD.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ