X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Mała liczba pecherzyków do In vitro
Odpowiedz

Mała liczba pecherzyków do In vitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • izaz123 Autorytet

Wysłany: 23 października 2021, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami mniej znaczy lepiej. W drugiej procedurze mialam na usg tylko 5 pecherzykow i pobrano 4 komorki. W 3 procedurze wiele pecherzykow a tylko 2 kpmorki.
    Jakie masz amh ?

• efcia84 Ekspertka

Wysłany: 23 października 2021, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaAnia1 wrote:
    AMH 0,94
    Ja ialam podob ie. Podchodzilam do 8
    Rocedur. W pierwszej miałam 12 pęcherzyków z czego żadnej komórki, później kilka procedur po jednym lub dwa pęcherzyki i jakiś marny zarodek.... Przy ostatniej procedurze przetrzy Ali mnie za długo i wszystkie komórki popekaly, wkoncu zdecydowałam się na KD. I miałem 8 pieknych zarodkow. Przyczyna u mnie była bardzo słaba odpowiedź na stymulacje i słabe jakość uzyskanego oocytu. Z upływem czasu gdyby się dało cofnąć czas już dawno bym sie zdecydowała na KD.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ