X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Malejące endometrium
Odpowiedz

Malejące endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • efcia84 Ekspertka

Wysłany: 12 sierpnia 2021, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, potrzebuje pomocy. W kwietniu poroniłam 4 ciąża. Po tym koszmarze zrobiłam kompleks badań itd... odczekalam 3 miesiąca i w lipcu chcieliśmy podejść do kolejnego transferu. Więc jak przystało początek cyklu leki i w 7 ds pierwsza kontrolna wizyta, wszystko ładnie endometrium ładnej grubości, hormony prawidłowe. Kolejna wizyta z 3 dni i tu klops..... endometrium zmniejszyło się.... hormony również poleciały w dół. Lekarz stwierdził, że tak sie zdarza. Zacisnelam zęby, ok cykl przerwy. Kolejna miesiączka więc znów leki, pierwsza wizyta 8 ds, endometrium 6,4-7,8mm, hormony ładne. Kolejna wizyta dzisiaj, i znów powtórka z rozrywki :(. Endometrium stoi w miejscu, hormony spadły estradiol z 360 na 260. Doradźcie co mogę zrobić, kolejny cykl szlak trafił:( ......

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ