MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam pojęcia jak po punkcji bo doktor nic nie mówił na ten temat napisze jak będę wiedzieć. Jestem właśnie po zastrzyku z ovitrelle 1 i 1/2, jutro jeszcze ostatni zastrzyk gonapeptylu i dziś i jutro ginalgin dopochwowo i w poniedziałek działamyStarania od 2013r.
w MedArcie od 08.2016 - problemy z nasieniem
Ciąża naturalna 10.03 - 926 mlU/ml - termin Listopad 2017
Córka październik 3260g. -
Mam pytanie do dziewczyn po IVF u dr Kubiaczyk. W jakim dniu stymulacji ona zleca drugie badanie progesteronu i estadiolu? Ze względu na jej urlop mam drugi monitoring u dr Żaka, a z tego co pisałyście on tych badań nie zleca? Czy jakbu dzisiaj mi kazał wziąć ovitrelle to dzisiaj powinnam mieć te badania?
-
We wrote:Nie martw się zastrzykami ajda, będzie dobrze. Ja robie sobie od samego początku sama daje radę
Już jestem po pierwszym rzeczywiście nie było źle choć trochę mi wyleciało przed ukłuciem więc całości nie wstrzyknęłam ale pierwsze koty za płoty mam nadzieje, że to na nic nie wpłynie...
Denerwujesz się jutrem? Bierzesz po punkcji L4?ajda -
nick nieaktualnyTak, dr na podstawie wyników decyduje o Ovitrelle, bo zawsze pojawia się pytanie, czy już dziś, czy jeszcze można jeden dzień przeciągnąć a dodatkowo znasz progesteron i wiesz czy transfer się odbędzie, czy nie więc ja bym zbadała sobie na własną rękę i wysłała do dr, chociaż nie wiem czy aktualnie na SMS odpowiada
-
kiciakocia wrote:Powodzenia We ja jutro jadę na podglądanko. Od rana strasznie czuję jajniki i brzuch mi wyskoczyłStarania od 2013r.
Ajda myślę że jeśli jak nie dużo ci ulecialo to nie będzie miało to żadnego wpływu w końcu cała resztę sobie podalas
Wiesz na razie się nie denerwuje, pewnie większego stracha będę już miała jak będę w klinice przed...ale jakoś dam radę...jestem dobra w trzymaniu nerwów na wodzy L4 pewnie wezmę jeszcze na wtorek żeby chociaż ten jeden dzień jeszcze odpocząć.Starania od 2013r.
Meda i kiciakocia macie rację doktor nie zleca badania progesteronu i estradiolu. Ja nie badałam ani razu podczas stymulacji i przed podaniem ovitrelle również...ale zaufalam mu na razie...mam nadzieję że wie co robi a powiedz mi Meda w takim razie jak z tym progesteronem? ile musi go być żeby liczyć na transfer?Starania od 2013r.
We progesteron poniżej 1 musi być . Nie dostałaś magicznej tabletki na sen ? ja dostałam i dzieki niej przespałam całą noc Choć do 1 punkcji też miałam lajtowe podejscie a później strach ile pobiorą
Ja badałam w dniu ovitrelle .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny