MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza a miałam nadzieję że tym razem ci się udało... Ale wygląda na to że jednak chyba genetyka wam się nie spina, bo w ciążę zachodzisz... Może warto by zrobić NGS'a jeśli jeszcze kolejny podchodzilibyście do tematu?
Dziewczyny mnie temat nie dotyczył ale czy przypadkiem tu jakiś czas temu nie było dyskusji że lekarze z kliniki nie są za mrożeniem komórek? Pewna nie jestem ale wydaje mi się że jakiś czas toczyła się rozmowa na ten sam temat i któraś z dziewczyn tak pisała...hapulus lubi tę wiadomość
M&K2017
M 😍 2020 -
My mielismy taki papier do podpisania po punkcji jak bylo wiadomo ile komorek i ta pani co szykowala,zabierala na punkcje nam tlumaczyla. Jak juz bylam ubrana do wyjscia. Ja mialam 9 komorek pobranych ze wzgledu na moj wiek i ustawe zaplodnionych bylo 6. 3 komorki moglismy zamrozic ale to sie dodatowo placi. A jak nie to oni utylizuja jakos.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 20:35
Wiwi92 -
hapulus wrote:Mysza co za wiadomość. Jest mi bardzo przykro.Jestem z Tobą i tu o krok przed moim wyrokiem.
W takim momencie dociera do mnie jaka drogę musimy nie raz przejść...trudny temat.
Nowa38 już wspominałam Ci o selekcji na priv. Uważam też, że Żak jest na tyle kompletnym lekarzem, iż zdaje sobie sprawe co oznacza KOMÓRKA. Męska lub żeńska. Dokument do podpisania w teczce dotyczy też komórek nadliczbowych wystarczy ją rzetelnie przeczytać.) i że resztę można zamrozić. O to mam żal. Bo mogłam te 7, które nie mogli zapłodnić, zamrozić.
I żeby nie było nie mam żalu, że z 6 zostały 3 i tu zgodzę się z naturalną selekcją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 20:33
-
Wiwi92 wrote:My mielismy taki papier do podpisania po punkcji jak bylo wiadomo ile komorek i ta pani co szykowala,zabierala na punkcje nam tlumaczyla. Jak juz bylam ubrana do wyjscia. Ja mialam 9 komorek pobranych ze wzgledu na moj wiek i ustawe zaplodnionych bylo 6. 3 komorki moglismy zamrozic ale to sie dodatowo placi.
-
Nie popierają mrożenia komórek jajowych bo mało się rozmraża i cena minimum 3 tys z tego co pamiętam, chyba 4 tysiące.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Alberta wrote:Nie popierają mrożenia komórek jajowych bo mało się rozmraża i cena minimum 3 tys z tego co pamiętam, chyba 4 tysiące.
Dobra dla mnie to jest koniec tematu, o to będę teraz mądrzejsza.
-
Bardzo Wam dziekuje za wszystkie cueple slowa i wsparcie. Jutro szpital spinam sie zeby wszystko dobrze zalatwic bo wiadomo jak jest na izbach przyjęć... bedziemy przygladac sie tej genetyce stad badania. Byc moze czeka nas kd lub az chociaz na razie wiadomo... chciaz 3 mce oddechu. A jesli nowa procedura to tylko z ngsem. Sciskam Was mocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 23:18
-
Mysza1986 wrote:Bardzo Wam dziekuje za wszystkie cueple slowa i wsparcie. Jutro szpital spinam sie zeby wszystko dobrze zalatwic bo wiadomo jak jest na izbach przyjęć... bedziemy przygladac sie tej genetyce stad badania. Byc moze czeka nas kd lub az chociaz na razie wiadomo... chciaz 3 mce oddechu. A jesli nowa procedura to tylko z ngsem. Sciskam Was mocno
Pelna nadziei lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Mysza1986 wrote:Bardzo Wam dziekuje za wszystkie cueple slowa i wsparcie. Jutro szpital spinam sie zeby wszystko dobrze zalatwic bo wiadomo jak jest na izbach przyjęć... bedziemy przygladac sie tej genetyce stad badania. Byc moze czeka nas kd lub az chociaz na razie wiadomo... chciaz 3 mce oddechu. A jesli nowa procedura to tylko z ngsem. Sciskam Was mocno
Mysza trzymaj się tam. Wspieram mocno.
Nowa38 czy koszty stymulacji i punkcji dla powstania nowych komórek to koszta kilku tysięcy zł. a nie właśnie podobnie do mrozenia 3/4 bym dyskutowala. Co świeże komorki to świeże. -
hapulus wrote:Mysza trzymaj się tam. Wspieram mocno.
Nowa38 czy koszty stymulacji i punkcji dla powstania nowych komórek to koszta kilku tysięcy zł. a nie właśnie podobnie do mrozenia 3/4 bym dyskutowala. Co świeże komorki to świeże. -
Mysza1986 wrote:Bardzo Wam dziekuje za wszystkie cueple slowa i wsparcie. Jutro szpital spinam sie zeby wszystko dobrze zalatwic bo wiadomo jak jest na izbach przyjęć... bedziemy przygladac sie tej genetyce stad badania. Byc moze czeka nas kd lub az chociaz na razie wiadomo... chciaz 3 mce oddechu. A jesli nowa procedura to tylko z ngsem. Sciskam Was mocnoPelna nadziei
-
Mysza Przykro mi kochana
Trzymam kciuki za was bardzo mocno :* Życie jeszcze Wam to wszystko wynagrodzi...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka