Medistica dr Szlachcic
-
nick nieaktualnyHej,
On nie jest raczej jakoś topowym lekarzem od niepłodności w Krk - mieszkam tutaj i znam kilku dr, ale tego nie. Tzn wiem że jest właścicielem kliniki, którą jakiś czas temu otworzył a wcześniej Osteomed prowadził na Kazimierza Wielkiego, ale nie znam go jako lekarza. Ktoś Ci go polecił?Krakowska lubi tę wiadomość
-
Omijaj szerokim łukiem, jak chcesz prawdziwych efektów leczenia to z całego serca polecam właśnie klinike macierzyństwo!u mnie niskie AMH
2x IVF za pierwszym razem transfer dwóch zarodków w 3 dobie i beta ani nie drgnęła, za drugim razem transfer 1 zarodka w 3 dobie i beta też 0
III IVF w innej klinice, transfer w 5 dobie i nic + 2 mrożaki ❄️❄️
Pierwszy transfer mrożonego zarodka i beta 66, teraz nasze maleństwo jest już z nami -
an86 wrote:Omijaj szerokim łukiem, jak chcesz prawdziwych efektów leczenia to z całego serca polecam właśnie klinike macierzyństwo!
A wiesz,że tam jiz prawie większość spoko lekarzy nie pracuje już? Zostali GL sami młodzi i chyba mało doświadczeni,bo jeden z nich na moją torbiel endometrianla wydał opinie o torbieli po owulacji... I tak moją torbiel sobie rosła i rosła i uciskała ... Nie będę tu wymieniać nazwisk -
Hej, obecnie jestem pacjentką dr Szlachcica. W moim przypadku póki co nie mogę nic złego powiedzieć. Czuję się zaopiekowana, czekam teraz na wynik drugiego transferu. Pierwszy udany, niestety ciąża przestała się rozwijać. Dr odpowiada na wszystkie pytania, które mnie nurtują, nie działa szablonowo, w razie potrzeby jest również dostępny pod telefonem.
-
Ja jestem z macierzyństwa bardzo zadowolona, byłam w paru klinikach i nigdzie nie wyglądało to tak dobrze jak tam, a także bylam u jednego z tych „młodych” lekarzy. I to właśnie im zawdzięczam swoje dziecko, więc będę zawsze i wszystkim ich polecaću mnie niskie AMH
2x IVF za pierwszym razem transfer dwóch zarodków w 3 dobie i beta ani nie drgnęła, za drugim razem transfer 1 zarodka w 3 dobie i beta też 0
III IVF w innej klinice, transfer w 5 dobie i nic + 2 mrożaki ❄️❄️
Pierwszy transfer mrożonego zarodka i beta 66, teraz nasze maleństwo jest już z nami -