X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Medistica dr Szlachcic
Odpowiedz

Medistica dr Szlachcic

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2023, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tu dziewczyny, które są lub były pacjentakimi dr Szlachcica? Chciałabym poznać Wasze opinie i doświadczenie związane z doktorem.

• Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2023, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nic ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2023, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    On nie jest raczej jakoś topowym lekarzem od niepłodności w Krk - mieszkam tutaj i znam kilku dr, ale tego nie. Tzn wiem że jest właścicielem kliniki, którą jakiś czas temu otworzył a wcześniej Osteomed prowadził na Kazimierza Wielkiego, ale nie znam go jako lekarza. Ktoś Ci go polecił?

Krakowska lubi tę wiadomość

• caryophyllaceae Autorytet

Wysłany: 29 marca 2023, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś ten lekarz pracował w macierzyństwie i chyba był tam jednym z lepszych. Od kilku lat już go tam nie ma .

Jako o lekarzu są o nim inf na wątku macierzyństwa,więc tam czytaj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2023, 21:24

• an86 Debiutantka

Wysłany: 29 marca 2023, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omijaj szerokim łukiem, jak chcesz prawdziwych efektów leczenia to z całego serca polecam właśnie klinike macierzyństwo!

u mnie niskie AMH
    2x IVF za pierwszym razem transfer dwóch zarodków w 3 dobie i beta ani nie drgnęła, za drugim razem transfer 1 zarodka w 3 dobie i beta też 0
    III IVF w innej klinice, transfer w 5 dobie i nic :( + 2 mrożaki ❄️❄️
    Pierwszy transfer mrożonego zarodka i beta 66, teraz nasze maleństwo jest już z nami <3
  • Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 30 marca 2023, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an86 wrote:
    Omijaj szerokim łukiem, jak chcesz prawdziwych efektów leczenia to z całego serca polecam właśnie klinike macierzyństwo!
    A dlaczego omijać? Możesz napisać coś więcej? Z tego co wiem, ten lekarz jest właśnie z Macierzyństwa.

• caryophyllaceae Autorytet

Wysłany: 30 marca 2023, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an86 wrote:

A wiesz,że tam jiz prawie większość spoko lekarzy nie pracuje już? Zostali GL sami młodzi i chyba mało doświadczeni,bo jeden z nich na moją torbiel endometrianla wydał opinie o torbieli po owulacji... I tak moją torbiel sobie rosła i rosła i uciskała ... Nie będę tu wymieniać nazwisk

• Matleena89 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2023, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, obecnie jestem pacjentką dr Szlachcica. W moim przypadku póki co nie mogę nic złego powiedzieć. Czuję się zaopiekowana, czekam teraz na wynik drugiego transferu. Pierwszy udany, niestety ciąża przestała się rozwijać. Dr odpowiada na wszystkie pytania, które mnie nurtują, nie działa szablonowo, w razie potrzeby jest również dostępny pod telefonem.

Kasia 03.12.2023 (39+6) | 3400g | 56cm ❤️
    age.png

Starania o pierwsze 👶 od 08.2018

08.2022 - start IVF -> 09.09. PUNKCJA -> mamy 6❄️ (zostały 4❄️)
  • an86 Debiutantka

Wysłany: 31 marca 2023, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z macierzyństwa bardzo zadowolona, byłam w paru klinikach i nigdzie nie wyglądało to tak dobrze jak tam, a także bylam u jednego z tych „młodych” lekarzy. I to właśnie im zawdzięczam swoje dziecko, więc będę zawsze i wszystkim ich polecać

u mnie niskie AMH
    2x IVF za pierwszym razem transfer dwóch zarodków w 3 dobie i beta ani nie drgnęła, za drugim razem transfer 1 zarodka w 3 dobie i beta też 0
    III IVF w innej klinice, transfer w 5 dobie i nic :( + 2 mrożaki ❄️❄️
    Pierwszy transfer mrożonego zarodka i beta 66, teraz nasze maleństwo jest już z nami <3
  • Marchewa88 Znajoma

Wysłany: 31 marca 2023, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leczę się u doktora od września. Na ten moment efektu brak... jeśli masz jakieś pytania to napisz.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ