X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Menstruacja po nieudanej stymulacji.
Odpowiedz

Menstruacja po nieudanej stymulacji.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 123pati123 Nowa

Wysłany: 13 lutego 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy któraś miała nieudana stymulację i spóźniał jej się później okres ?? Czy to normalne ? Pozdrawiam!

Pati
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    123pati123 wrote:
    Hej dziewczyny czy któraś miała nieudana stymulację i spóźniał jej się później okres ?? Czy to normalne ? Pozdrawiam!
    Normalne, ja miałam dwa cykle 40 dniowe, gdzie normalnie mój cykl był 28 dni.

• AmVormittag Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam. Okres się spóźniał, spóźniał....i już się nie pojawił;-) to był właśnie TEN cykl....

3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals :-D
    f2wlwn15ouce76v4.png
    961l9vvjv4n6peyx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ