X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną metformina - bole jajnikow, plamienia, inne objawy
Odpowiedz

metformina - bole jajnikow, plamienia, inne objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, prosze o pomoc i jakies wskazowki. Do lekarza moge isc dopiero pod koniec czerwca, a martwia mnie moje objawy. Od 3 cykli biore glucophage, hormony mam w porzadku, nie mam typowych objawow PCO oprocz 10 i 12 pecherzykow w jajnikach i na tej podstawie stwierdzenie ze sa to policystyczne jajniki. Biore glucophage zeby zapobiegac poronieniom. Miesiaczki zawsze mialam regularne.
    Od czasu kiedy zaczelam brac glucophage obserwuje sporo dziwnych objawow: czuje jajniki, bola bardzo przez wiele dni w cyklu, po miesiaczce mam brazowe plamienia. Generalnie czuc ze ciagle cos sie dzieje...czy ktoras z Was miala takie objawy? czy to moze byc wynikiem glucophage?

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ