X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną metformina - bole jajnikow, plamienia, inne objawy
Odpowiedz

metformina - bole jajnikow, plamienia, inne objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, prosze o pomoc i jakies wskazowki. Do lekarza moge isc dopiero pod koniec czerwca, a martwia mnie moje objawy. Od 3 cykli biore glucophage, hormony mam w porzadku, nie mam typowych objawow PCO oprocz 10 i 12 pecherzykow w jajnikach i na tej podstawie stwierdzenie ze sa to policystyczne jajniki. Biore glucophage zeby zapobiegac poronieniom. Miesiaczki zawsze mialam regularne.
    Od czasu kiedy zaczelam brac glucophage obserwuje sporo dziwnych objawow: czuje jajniki, bola bardzo przez wiele dni w cyklu, po miesiaczce mam brazowe plamienia. Generalnie czuc ze ciagle cos sie dzieje...czy ktoras z Was miala takie objawy? czy to moze byc wynikiem glucophage?

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ