X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Miesiączka po laparokopii/histeroskopii
Odpowiedz

Miesiączka po laparokopii/histeroskopii

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2023, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć. Mam pytanie 🤔
    Jak u Was było z okresem po laparo?
    Dzisiaj 23dc a ja krwawienia dostałam...
    Po laparo i histero już czysto było, a dzisiaj budzę się i krew żywa z takimi "włuknami" jak na okres. Ale sama nie wiem, czy laparo przyspieszyło? Czy może jakieś powikłania po laparo i histero. Ovu miałam w 10dc, zabiegi w 16dc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2023, 20:51

O ❤️
    Z ❤️
  • Paulina12345 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2023, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Także to szok dla organizmu. Ja zarówno po laparo jak i po histero dostawałam miesiączki parę dni po.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ