X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Miesiączka po laparokopii/histeroskopii
Odpowiedz

Miesiączka po laparokopii/histeroskopii

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2023, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć. Mam pytanie 🤔
    Jak u Was było z okresem po laparo?
    Dzisiaj 23dc a ja krwawienia dostałam...
    Po laparo i histero już czysto było, a dzisiaj budzę się i krew żywa z takimi "włuknami" jak na okres. Ale sama nie wiem, czy laparo przyspieszyło? Czy może jakieś powikłania po laparo i histero. Ovu miałam w 10dc, zabiegi w 16dc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2023, 20:51

Oliwka ❤️ 30.12.2020
    Zosia ❤️ 17.07.2024
  • Paulina12345 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2023, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Także to szok dla organizmu. Ja zarówno po laparo jak i po histero dostawałam miesiączki parę dni po.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ